0

sorumani'ye giriş amacım çoğunlukla para kazanmaktır.çünkü bu siteye paraya ihtiyacım olduğu için giriyorum.zaten paraya ihtiyacım olmasaydı bu site ile tanışma fırsatım olamazdı. iyi ki bu siteyi görmüşüm ve üye olmuşum diyorum. şu ana kadar 3 kere para çektim 3ü'de sorunsuz şekilde yattı.

0

her insan gibi ben de öncelikli olarak para kazanmak için buradayım. ama aynı zamanda bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olabiliyorum. ve tabi eğleniyorum da.

0

hem para kazanmak için hemde bilgi sahibi olup eğlenmek için buradayım.

0

para kazanmak için girdim eğleniyorum'da

0

kıvırmanın geregi yok neyse onu yazacagım.ameliyat oldugumdan dolayı evde pineklıyor bos bos oturuyorum hergun.bu sebebten netten para kazanma yollarını aradım ve bu siteyi buldum.iyikide bulmusum bu siteyi.en azından evde bos bos oturmuyarak burada biseyler yazarak para kazanıyorum.bos duranı allah sevmez.

0

hem para kazanmak için hemde eğlenmek için iki şeyi bu arada bize sunduğu için sorumani ailesine teşekkürler

0

ilk amacim para kazanmak. liseden daha yeni mezun oldum ve universite sinavlarina hazirlaniyorum. bir yandan da burada birkac kurus kazanip ufak tefek de olsa igtiyaclarimi karsilarim dedim

0

ilk amacım tabiki para kazanmak. bunu saklamayacağım. ama tabi sirf para da kazanacagim diye sacma soeular ve cevaplar yazmiyorum. zaten site bu konuda cok kati. soruya alakasiz crvap verildigi zaman uyarılıyoruz çünkü. onun disinda iyi, hem eglenip hrmde degisik sorular cikabiliyor. yani bilmedigim soeular. merak ettiklerimi arastirip bakiyorum. o yönden de iyi aslinda. :)

0

ikisi de ben ne yalan söyleyim araştırırken evet böyle internet üzerinden kazanç nasıl elde edebilirim gibi sitelere baktım ve burayı buldum buraya bulduktan sonra sorular ve verdiğim cevaplar daha çok hoşuma gitti ve bilgi edinmek gerçekten çok güzel daha sonrasında tabii ki de kazanç önemli oluyor bence her ikisi de eğlenmek de para kazanmakta ikisinin bir arada olması çok daha güzel.

0

valla evden para kazanmak için çok yöntem denedim yanıldım yalansız dolansız para kazanmak için tabi aynı zamanda bilgilerde pekişiyor sorular öğretici gayet araştırmaya değer sorular gerçekten de bildiğimiz kadarıyla yanıtliyoruz hepimiz ama hemen ardından bakiyorum ben mesela doğru mu hatırlıyorum diye her nekadar para kazanmak için burada olsam da merak edip araştırıyorum da.

0

hepsi de var hem para, hem eğlence, hem de günüm geçiyor.

0

burası daha iyiymiş kazanç hemen yansıyor

0

hem eğlenmek öğrenmwk için hem para kazanmak için ama eğlenceli bişi olmus bence

0

hem para kazanmak,hem eglenmek,hemde bilgi edinmek amacli kullaniyorum.guzel platform :)

0

para için eğlendiğim ilk platform diyebilirim

1

hiç yalana gerek yok ben para için burdayım ama egleniyorum da. burası gerçekten çok eğlenceli ,para da kazandırıyor ,bilgi de kazanmış oluyoruz. ben seviyorum burayı.