0

eğer ev geçindiriyor sanız soruma listesi tek başına yeterli olmayacaktır çünkü buradan çok fazla kazanamayacaksınız için geçiminizi buradan sağlayamazsınız ancak öğrenciler ve cep harçlığını çıkarmak isteyen insanlar için gerçekten güvenilir bir site ben yeni başladım ve cep harçlığı mı çıkarmaya çalışıyorum en azından telefon faturamı buradan öderim diye düşünüyorum yani çapalanır sa gerçekten güzel sonuçlar elde edilir sorumani sitesindeki ücretler akmasa da damlıyor yani sorumani sitesine burada teşekkür ediyorum çünkü gerçekten güzel ve kullanışlı bir site kurmuşlar. kazançlar biraz daha arsa çok iyi olur hatta yarışmalarda olabilir.

0

para kazanmak istiyorsanız para konusunda,tabii ki de her zaman,sorma indir sorumani oldukça güvenilir ve oldukça kimseye,karşının,emeğin haksızlık olmadığı bir şekilde herkesin parasını kuruşu kuruşuna getiren bir para kazan platformu sistemidir.ben soruma yeni de orada çok kullanıyorum ve oldukça da başarılı buluyorum ve oldukça,her zaman ve her zaman arkasında olduğunu duruyorum çünkü sonra bana,insanı çapında olukçu güzel bir para kazanma sitesi ben öğrenciyim ve bana birazcık da para lazım diyebilirim,ama buradan ufak tefek bir bütçe çıkartarak sorma ne bu derste bana verecek onlara teşekkür ediyorum ve buradan para,kazanıyorum bu siteye youtube sayesinde gördüm youtube'da bir tarafına gördüm ve kuşkusuz bir şekilde başladım ilk hedefim 25 tl kasım paramı,almakta ve teşekkür ederim ki sorunsuz bir şekilde,iyi ki de mi aldım ve sonrası yeni sonrasında ise paramı hiçbir şekilde bir kusursuz bir hiçbir şekilde paranın ücret kesim 72 ödemeye de almak için gene 25 tl yaptım ve ödeme talep ettiğim zaman tam tamına 1 gün içerisinde gene,paramı hesabıma geçti gerçekten sormanı bu konuda oldukça güvenilir ve güzeldir referans sistemi kasarak size daha iyi gelir,getiriyor bazıları ne kadar şikayet etse de bu siteyi oldukça güvenilir olarak söylüyorum,ben size 3 kere ödeme aldım ve hala da ve hala da kasıyorum sitede kimsenin hakkı yemiyoruz son derece paranız yatıyor hesabınıza 25 tl yapıp burada güzel vakit geçiren insanlar tabii ki de bilir hep ben bu sitede yaklaşık bir aydır buradayım.da 75 tl ödeme aldım gerçekten ve gerçekten son derece güvenilir,bir site iyi ki de buraya bulmuşum diyorum içimden ona sorma ya da sordum sorular her zaman kuşkusuz bir şekilde cevaplanıyor siz de her zaman ayakta kalır bu site kimsenin parasını ödemesi yapmıyor,gerçekten ben şahsen bu olaya şahit oldum diyebilirim ani insanın buraya başlıyor biz bu kadar uğraşıyoruz ama ödeme alabilecek miyiz diye bu site içerisinde,kurallarını okumayı tavsiye ediyorum bazı hesaplama kurallı okumayacak listeye de ,
yalmayacak kuraları yaparak ve para limit seviyesini ulaşınca ödeme talep edince kurallara uymayan kızdan sonra bana asılıyor ve sonra bu sitenin adı dolandırıcı olarak çıkıyor.ve parasını alamıyor waste dolandırıcı olarak,görüyor yani ilk önce başlığı kurallarınızı okumanı tavsiye ederim ben kuralları,okuyarak yaptım ve paramın hiçbir sıkıntı,olmadan hesabıma geçiyor kuralları arkadaşlar okul kurallar kopya çektin kaçmaz lazım kopyala yapıştır yapmamız lazım başkasının sözlerini çalışmamız,lazım,imla kurallarına çok aşırı derecede dikkat etmemiz lazım.bu en temel önemli,olan şeylerden bir tanesidir yani para kazanacak bir platformdur buse de kalanlar iyi bilir ben bu site kapandı mı ya,ne kadar inşallah böyle bir durum olmaz bu sene de hadi onu alacağım bırakmayacağım ve hem güzel vakit geçirecek,hem keyifli vakitler geçirecek hem de geçelim vakitleri karşının olarak küçük gelirler olarak kumbara bir site olarak,da görsem de damlaya damlaya göl oluyor o damla o parasın.

0

bana bi arkadaşım önerdi bu siteyi soru sormak daha çok kazanç sağlıyormuş ama daha soru sormaya geçemedim 60 tane cevap vermem gerekiyormuş.

0

para kazanmak için çok doğru bir sistem allah razı olsun. güzel gelir elde ediliyor.

1

sorumani kesinlikle en az 3 faturamızı her ay ödeyebileceğimiz bir kazanç sitesidir.
ben her ay 100 lira kazanabileceğimi düşünerek bu cevabı verdim. haftada 25 lira kazanacağımı var sayarsak, 3 cep faturasını rahatça ödeyebilirim.

0

bazı ihtiyaçlarınızı ufak tefek de olsa karşılayabileceğini söyleyebiliriz. bu siteden şu ana kadar 150 tl kadar bir para çekmişimdir. o yüzden daha kullanışlı ve hiçbir sıkıntı yaşamadan 3 gün içerisinde hesabıma para geçiyor. genelde insanların şikayet etse dahi hiçbir şekilde bu siteden ayrılmadığını görüyorum. ben bu siteden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğim ve hala kullanmaya devam edeceğim.

1

para kazanmak için birkaç telefon uygulaması kullanmış biri olarak en sevdiğim sistem sorumani sitesi.

ben bu sistemi kumbaraya benzetiyorum küçük küçük biriktirip güzel bir gelir elde ediyorum. damlaya damlaya göl olur durumu.

kesinlikle doğru adres ek bir kazanç için.