0

yasadigim sehir mersinin bir ilcesinede ilcesiden cok guzelbyerleri var gezilecek silcesinde cilek muz ve turunçgil yetişir bu ilçeyi bilen bilir ve açıklıyorum ilede
not:anamur

0

yaşadığım şehri seviyorum ama insanların vurdumduymazlığını sevmiyorum. insanlar hep bananeci olmuş. yaşadığım şehir havası temiz olmasa da suyu bol, yağmuru bol, yeşil alan bol.

0

evet yaşadığım şehri çok seviyorum. sevmem için çok nedeni var;
1)iklim olarak çok güzel olması ve fazla soğuk olmaması
2) memeleketime yakın olması
3) akdeniz ikliminde yer alması
4)insan olarak insanları cana yakın olması ve insani değerleri sevip saymaları

0

yaşadığım şehri çok sevdiğim söylenemez.bundaki temel neden şehrin bina yığınları ile dolu olması, insanların gerçek anlamda çok yobaz olması ve sosyal faaliyet olarak sadece alışveriş merkezlerini bulmasıdır.bir türlü ısınamadım gitti bu şehre.

0

yaşadığım şehir çok soğuk olmasından dolayı sevmiyorum , insanları o kadar soğuk ki ondan sevmiyorum size kısa bir anımı anlatacağım ; geçenlerde kızılay taraflarında bir yerlere gidecektim , yolda otobüs durağında birine soru sordum yerini tam bilmiyordum ; adam nerden bilcem git otobüs durağına sor diye tepki gösterdi bende insanlık öldümü dedim oda bişey demedi konuyu kapattık , ben o an çok sinir olmuştum ters bişey deseydi dalacaktım . bu anlattığımda başka sebep , insanları çok soğuk ve itici olması beni bu şehri sevmemende en temel etkendir.

0

yaşadığım yeri çok seviyorum. tüm ailem ve sevdiklerimin çoğu burada ama bazen buradan kaçıp daha güzel bir yere gitmek istiyorum.

0

yaşadığım şehri seviyorum çünkü burda en güzel anım olan sevdiğimi buldum.

0

çok seviyorum . çok yerde yaşadım istanbul , yurtdışı falan ama yok insanın doğup büyüdüğü yer apayrı . sanırım yaşadığım yer büyük değil ondan ayrı bir seviyorum . dışarı çıkınca herkes tanıdık çok hoş oluyor . yardıma ihtiyacım olduğunda hemen yardıma koşucak insanlar var ama büyük şehirde öyle olmuyor malesef çeşit çeşit insan ölüyor . şuan trakya bölgesindeyim burda doğup büyüdüm şuanda da burda evlendim gerçekten huzurlu yer . az insan olan yerler ayrı bir güzel huzurlu oluyor .

0

sevemedim gitti bu şehri neden bilmem bazı kötü anlar yaşadığım içinmiş bilmem aslında güzel yer iskenderun,

0

yaşadığım şehri sevmiyorum çünkü hayatımda yaşadığım en kötü olaylar en kötü zamanlar hep yaşadığım şehirde gerçekleşti başka şehirlerde yaşadım yaşadım diğer şehirlerde hayatımın en güzel olayları en güzel yıllar geçti ama nedense memleketim olan şehirde her zaman kötü olaylar yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum elimden geldiği zaman yaşadığım şeyden uzaklaşmaya çalışıyorum ileride kendi ailemi kurduğum zamanda şu anki yaşadığım şehirden uzakta bir yaşam sürmeyi düşünüyorum

0

yaşadığım şehir dünyanın yedi harikasından biridir mezopotamyanın kalbidir eski çağlardan bu yana birçok medeniyetin gelip geçtiği arkalarında bir sürü eser yapıt iz bıraktığı bir çok din o kadarda çok dil ve farklı kültürlerin bir arada yaşadığı müslümanından tut hiristiyanına en az beş altı dinin bir arada yaşadığı ve dört beş dilin kullanıldığı sıcak bir yaşamı olan hoş görülü sıcak kanlı insanlarıyla tarihi yapıtlarıyla taş evleriyle görkemli şehir mardini kim sevmez ki

0

eskiden antalya da yaşıyordum ve orayu gece hayatını çok seviyordum sakin bir yerdi ara sıra manavgata side gidiyordum denize giriyordum dolaşıyordum huzur buluyordum amma şimdiki olduğum yerde anca dedi kodu var bir yere çıksam hemen dedi koduya başlıyorlar ben dedi koduyu sevmem o yüzden de burayı sevmiyorum zaten bide hep burası soğuk ben sıcak yeri severim

0

konyada yaşıyorum genel olarak ülkede konyay karşı bir algı vaar ortam noktasında hakllılar kötü bir şehir ancak kafa dinlemek için çok iyi bir şehir özellikle halkı öğrenciye karşı çok iyi. ben yaşadığım şehri genel olarak seviyorum ama yapılacak pek birşey yok yani öyle izmir antalya istanbul bursa ortamlarını beklemeytin

0

hemde cok seviyorum izmir gibi bi sehir sevilmezmi ya konak,balcova,bornova,alacati,kordon,alsancak,seyirtepe,karsiyaka,yani boyle yerlerin oldugu bi yer nasil sevilmezki yani tabikide yasadigim sehri seviyorum hemde cok seviyorum.

0

istanbulda yaşıyorum getçektende seviyorum trafiği pis havası kötü birşey ama gerçektende tarihi bakımdan olsun turistik bakımdan olsun gerçekten çok güzel bir şehirdir istanbul.

0

evet tabikide seviyorum çok güzel bir yer tarihi açıdan ve güzel gezmelik yerleri vardır eniştemle her yeri elimden geldiğince gezmeye çalışırım

0

yaşadığım ili seviyorum . kışın oldukça soğuk yazın ise gölge yerler oldukça serin . tamda istediğim yer . böyle devam ederse buraya atamamı isteyim burada kalıcı kalmayı düşünüyorum .

0

ankara'da yaşıyorum ve çok seviyorum ankara'yı başka şehre gittiğimde çok özlüyorum taşı toprağı öpesim geliyor. ayazı bile bir başka güzel geliyor.

0

hayır yaşadığım şehri sevmiyorum ekmek parası diye yaşıyorum . belki de büyük konuşmamın bedelidir. ama sevmiyorum yaşadığım şehri . doğduğum şehrin hayranıyım . ailem orada olduğu için sık sık gitme fırsatı oluyor. her geldiğimde içim huzur doluyor . her sokaklarını izlediğimde tekrar tekrar hayran oluyorum. havasının kokusu mu olur demeyin kokusu bile bir başka memleketim .

0

evet. ama insanlarını hayır sevmiyorum. insanlarımız saf ,anlayışsız, eğitim düzeyi düşük kişiler olduğundan dolayı geri kalmış bir şehre bir mantığa sahibiz. duymayan yoktur diye umuyorum ki , hatay'ın yemekleri ile meşhur bir şehir olduğunu ve lezzetini hiçbir şeye değişemeyeceğimi de iyi biliyorum.