2

yaşadığın şehirde bulunan doğal bir güzellik söyle?

görülmeye değer güzel doğal alanlar

22 cevap
0

kocaeli gebze buralar park ve bahceleriyle mesur.

1

dagı ,havası ,suyu,camileri,gezilecek yewrleri vs.

2

aydınlıyim . yaşadığım şehirde afrodisias anti kent var . yillar önce yaşamış bir medeniyetin muhteşem izleri var her biri ayrı anlam ifade ediyor ve birçok turistin uğrak noktası arasında bence gidip görülmesi gereken harika yerlerden biri.

0

yaşadığım şehrin doğal özellikleri şöyledir. darkale adında bir köyümüz vardır ve o köyün bulunduğu yeşillik öyle güzel bir güzelliğe sahip ki anlatamam sizlere sizlere. sipil dağı , doğal güzelliklerimizin arasında kendine yer bulan çok görkemli bir dağ. ben genellikle doğa ile iç içe olmaktan hoşlandığım için bu tarz yerleri çok seviyorum. insan yalnız kaldığında çok güzel oluyor. insana terapi gibi geliyor aslında sana,o doğanın muhteşem atmosferi. bence herkes doğal güzelliklerine sahip çıkmalı.

1

denizli'nin doğal güzellikleri pamukkale travertenleri ve karahayıt kırmızı su. ayrıca aydınlıyım oranında yaylaları güzeldir. görülmeye değerdir.

0

demirkazık gerçekten muhteşem bir dağ sık sık tırmanmaya çalışır dağcılarımız ve hep akut kurtarma operasyonu yapar. izlemek için harika ama çıkmayı denemeyin

0

yaşadığım şehir sivas olmaz üzere bulunan güzellik çok sayıda olmak üzere bunlardan bazıları ilk başta divriği ulu camii sivas merkez'de bulunan ulu cami'miz tarihi çifte minaremiz ve medresemiz cumhuriyetin temelinin atıldığı sivas kongre müzemiz ve tarihi yapımız şuan için kullanılmakta olan tarihi valilik binası bulunmaktadır

0

şanlıurfa'da yaşıyorum şanlıurfa'nın doğal güzellikleri fazla olmasa da tarihi ve kültürel değerleri çoktur peygamberler şehri olarak anılan urfa mısın birçok eski yapıya ev sahipliği yapmaktadır z ibrahim makamı olarak bilinen balıklıgöl en başta gelen değerlerimizden bir tanesidir urfa'da birçok tarihi eser kalıntıları bulmak mümkün en son keşfedilen yeri ise insanlığın ilk yerleşim bölgesi olarak kabul edilen göbeklitepe antik şehrinin keşfidir

0

ihlara vadısı çok güzel doğal ve milyonlarca turisin gittiği yer

0

sivas ulu cami bulunduğum yerde bulunan doğal bir güzelliktir

1

antalya'da deniz kum güneş tarihi side olimpos vs

1

yaşadığım şehirde bir doğa harikası olan pamukkale vardır. çok fazla turiste ev sahipliği yapar.

1

ben ankara da yasamaktayim. ankara doğal güzellik olarak ulu önder atatürkün bulunduğu anitkabir bulunmaktadır.

1

izmirin doğal güzellikleri saymakla bitmez sanırım.. deniz kıyısı, mükemmel plajları, tarihi efes antik kenti, aspendos tapınağı,selçuk kilisesi, meryem ana kilisesi, havası, suyu yani herşeyi güzel şehrimizin :)

1

yani bu soruya tek cevap vermemiz gerekiyorsa .o zaman izmir tek başına dünya harikası bir yer

1

ankara'da fazla bir doğal güzellik yok. ama odtü'nün ormanı , eymir gölü güzel yerler. mogan gölü de güzel bir mekan. anıtkabir'imiz başka ama işte doğal güzellik kategorisine girmiyor. ama kızılcahamam ormanları bir başka. gerçekten ankara akciğerleri o ormanlar.

1

erciyes dağı ali dağı peri bacaları kıranardı şelalesi

1

dağları yeter doğası havası bunlar yeter bana

1

denize kıyısı olması sahilin o güzelliği var.harbiye şelalesi var buz gibi akan .musa ağacı var.

1

kız kulesi mükkemmel bir güzellik.
karşısında saatlerce oturabilirim.