0

ön koltuğa kaynana yakışır oğlunun yanına otursun

0

seçenekler sadece bunlarsa ikiside arkada otursun koltuk boş kalsın

0

şahsen bizim henüz arabamız yok ama olursa tabi ben binicem

0

tabiki gelin zaten bugüne kadar kaynana oturmuştur

0

ben şöför koltuğuna oturayımda onlar anlaşsınlar bir yere otursunlar farketmezler bana.

0

dert gibi dert.

kaynanayı referans alarak liste yöntemiyle açıklayalım:

şoför: gelin
ön koltuk: oğlu
arka koltuk:kaynana

şoför:damat
ön koltuk:kızı
arka koltuk:kaynana

şoför: oğlu
ön koltuk: kaynana
arka koltuk:gelin

arabayı kullanan gelini ve damadıyken ön koltuğu oğluna ve kızına bırakan kaynana kişisi, arabayı kullanan oğlu olunca ön koltuğu geline bırakmaz. neden? çünkü kaynana olmak bunu gerektirir.

arabayı gelin kullanıyorsa kaynananın öne oturma gibi bir şansı yoktur. şoför yanı koltuğuna oğlu geçer otomatikman. kim oturacak diye değil lafı, iması, bakışı bile olmaz. ama arabayı kullanan oğluysa arkaya geçip oturmaz bu kaynana kişisi.
yine aynı kaynana kişisi misal damadıyla yolculuk yapıyorsa ön koltuğa oturmaya çalışmaz. paşa paşa geçer arkaya torununun yanına oturur.

işin başka bir boyutu da gelinin annesiyle yaşanır. misal siz hiç arabayı kullanan kızının yanına oturacak diye damadı arka koltuğa kişeleyen gelin annesi -ki ona da kaynana deniyor- gördünüz mü? onu da göremezsiniz çünkü bu patoloji sadece erkek anası kaynanalarda mevcuttur. haksız mıyım ama?

0

evli değilim daha arabamda yok inşallah ikiside olur ondan sonra ikiside sırayla otururlar artık kavga etmezlerse tabi kavga ederlesede gideceğimiz yere yüreyerek gelirler

0

bence ikiside arka koltukta otursun