0

yilbasinda 1000 tl lik yarisma yapildi zaten. yani ondan sonra da yarisma goremedik ya zaten. orasi da ayri konu. gerci yarismadan ziyade 2x kazanc etkinliginin olmasini tercih edetim. 2x kazanc olunca daha guzel kazanclar elde edebiliyoruz cunku.

1

hadi o zaman biraz empati kur ve o yarışmaya sponsor ol. şimdiye kadar belki 1000 tl lik yarışma yapıldı, bir de normal şekilde kazanç sağlayıp ödeme alanlar oldu, bir de böyle bir siteyi yapmak da bedava değil, yani binlerce tl masrafı oldu sorumani nin. gelir olarak ise şurada birkaç gündür reklam gösteriliyor sadece ki onlar da ay sonunda falan ödeme yapıyorlar anca. bırak da bari önceki masraflarını bi amorti edebilsinler, zamanla yine yarışma gelecektir elbet. selametle...

1

biraz sabredin yahu. şuan zaten halihazırda bir yarışma var. hemde cevaplardan kazandığınız kazancın iki katı verilecek. iki günü daha var yarışmanın. hem ayrıca reklamlardan bir gelir elde edilsin. zaten sorumani bunları düşünür. siz sitede aktif olmaya bakın sadece. ve unutmayın, bu site reklam alana kadar kendi ceplerinden ödediler ödemeleri.

1

artık onunda sorumani'ye bırakmak lazım. diye düşünüyorum. bekleyip gorcez ama on kişiye verilsin hep öyle beş kişi olmaz.

0

doğru diyosun çok hoş olabilir böyle bi yarışma