1

hastanede yaşadığınız komik bir anınızı paylaşabilir misiniz?

hastanede başınıza gelen komik bir anınızı paylaşabilir misiniz ?

7 cevap
1

size çok güzel bir anımı paylaşayım şimdi hastaneye gittik galiba 4. katta işimiz vardı. asansörle 4. kata çıktık. sonra orada doktorla konuştuk falan derken yanımız da da orayı bilmeyen bir başka doktor var. neyse konuşuyoruz işimizi halletmeye çalışıyorum. derken hastanenin 9. katına gitmemiz gerekti ama yanlız küçük bir şey daha var hastane o kadar çok karışık ti ki felaket. neyse 4. katta asansörün yanına geldik. öğle bastık düğmeye asansörün gelmesini bekliyorum. derken asansör geldi dedik bi baktım üst kata geçi verdi.
sonra bi baktım durduğumuz taraf sadece 1 3 5 7 9 gibi tek sayılara çıkıyormuş. neyse diğer tarafa geldik bu sefer de orada da şöyle yazıyor. bu asansör 1 2 4 6 8 gibi city sayılara çıkar diyor. şimdi bir anda ne yapacağımızı şaşırdık matematiğimizin bittiği an oldu o an, biz ne yapacağız dedik şimdi herkes birbirine bakıyor falan, şimdi 9. kata çıkmak için 1. kata inip sonra tekrar diğer tarafta ki asansörler le 9. kata mi çıkacağız dedik. ve biraz daha orada durduktan sonra niye öğle yapıyoruz bir üst kata çıkalım sonra orada binelim asansöre nede olsa o tekli sayılara çıkıyor dedik ve yari gülerek yarı şaşkın üst kata çıktık ve oradan 9. kata çıkmıştık.
ne kadar saçma bir işlem ya düşünsene 4. katta acil bir durum olsa 9. kata çıkmak gerekse adam ya alt kata inecek ya da üst kata çıkacak bir de orada asansör bekleyecek ve oraya asansör gelinceye kadar ve istediği yere ulaşıncaya kadar aciliyet durumu sıkıntıya düşmezse adam istediği yere varmış olacak. veya tekrar gelmek istese 9. kattan 4. kata yine aynı şekilde uygulayarak çıkacak. aslın da en kötü şey oraya eli ayağı tutar şekilde oldu mu sıkıntı olmuyor.
ama kalkıp da bir hastayı oraya çıkaracaksan ne yapacaksın felaket düşünsene hastayı asansöre bindirilip 1. kata indirip daha sonra tekrar 9. kata çıkmak o hasta hele bir de acil durumu varsa allah yardımcısı olsun. zaten üst kata hastayı merdivenle çıkamayacağı için mecburen böyle yapılması lazım diye de düşündük. biz bunları düşünüyoruz ve devam li da gülüyoruz.
neyse işimizi hallettik ve tam dışarı çıkarken güvenlikçi ye bu soruyu sormak istedik ve bir tane güvenlikçi bulduk. neler yaptığımızı söyledik adam bir saat güldü daha sonra ya abi niye öğle yaptınız. orada yük taşıyan asansörler de varmış onlar her katta duruyor du dedi.
tabi biz o asansörleri göremediğimiz için garip garip işler yaptık. yok yukarı çık sonra oradan asansöre bin sonra istediğin üst kata cik falan, işte böyle yari saçma yarı garip bir olay yaşadık. artık siz ne derseniz . bize baya farklı gelmişti ilk başta, herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

ben de migren ağrısı için hastaneye gitmiştim neyse serum verdiler.bitmesini bekledim arkadasımla daha sonra arkadaşım tekerlekli sandalye getirdi.çok hasta ol buna bin dedi saçmalama ya yürürüm ben dedim ısrar edince maske takıp bindim gelen giden geçmiş olsun diyordu.gerçekten çok komikti .

1

kan verecektim tam hemşirenin yanına geçmek için giderken, erkek sekreter ani bir dönüş yaptı benim dudağım da kıpkırmızı ruj adamın üstünde açık renk gömlek şak diye koluna geldi yüzüm bir baktım kolunda dudağımın izi çıkmış kabak gibi adam farketmedi ama umarım eve girmeden farketmiştir. :))

0

7 senedir kullandığım ilacı kullandığıma dair doktorları ikna edememiştim bu esnada hastanede 10 gündür yatıyor bulunmaktaydı koridorda volta atmak üzere gezerken doktorların arkamdan konuştuklarını fark ettim direkt yanlarına gidip azıcık dinledikten sonra siz hayırdır hesabı yaptım adamlar kıpkırmızı olmuştu

0

yanlış serum vermişler di acil çok kalabalıktı ben miğren agrısı için gittim şekeri yüksek olan bir kişinin serumları yanlış verilmişti çok komik değil ama hastanedeki hemşirelerimle diyaloğum baya komik olmuştu küfürler falan :):)

0

ameliyat olmadan önceki hakimdir hic unutmam.
ben vazgeçtim dememdir.
bu bademcikler le yasa bilirim :)

0

hastane odasında sigara içerken yakalanıp kovulmuştum iyi bir anı değildi