0

unutamadığım bir çok anım var aslında. özellikle de çocukken havuza atlamıştık pis bir havuzu orası bizde çocuk aklımızla çılgınlık yapmak istemiştik veo pis havuza atlamıştık havuz dediğimde sitenin böyle süs havuzları olur ya öyle bir havuzu işte o kadar komik ki sırılsıklam dönmüştük eve bu anı gözümde canlanır zaman zaman birde arkadaşlarım ile üzülmüştüm bir duruma ve üzüldüğümüz zaman o an ahmet kayanonparçası çalışıyordu bir arkadaşımız başından geçen sıkıntıları anlatmıştı o anlatırken hepimiz ağlamıştı ahmet kayanın o parçasını ve o anı hiç unutmam hep hatırlarım değişik bir andı açıkcası.

1

nedenini bilemediğim ama unutamadığım bir anım var o da şudur; bir gün yolda yürürken eve doğru yürüyordum ama nedeni hiç bilmediğim bir şekilde eve gitmekten vazgeçtim. ve gerisin geriye çarşıya döndüm. birde ne aklıma gelsin? çarşıdan aldığım üç adet ilacı eczanede unutmuştum. eğer o ilaçları unutmuş olsaydım bir gün boyunca eczaneler kapalı olacaktı ve ilacı aldığım dedem için iyi bir durum olacaktı. hiç te hiçbir nedeni olmadan geri dönmemin sebebi ve hikmeti unutulan bu ilaçlardır.

0

unutamadığım anılarım çoktur ama kusura bakmazsanız özelimde kalsın

0

sevdiğim kız ile apartmanlarının önünde oturduğum günleri unutamıyorum.nedenini bilmiyorum ama çok sevmiştim o gözleri o günleri unutmak zor.