0

leicester city takimindan kiralik olarak fenerbahceye katilmistir.

0

islam slimani ingiltere takımlarından çağlar söyüncü'nün formasını giydiği leicester city'den transfer edildi, sezon sonuna kadar kiralık olarak. ingiltere ligi slimani'nin kaldırabileceği bir lig değil, iyi forvet olabilir ama sporting lizbon'da 31 gol atarak adından çok söz ettirdiği o slimani değil ve yakından uzaktan alakası yok. kiralık transferinin yanında opsiyon olsaydı inanın fenerbahçe şimdi düşündüğü gibi çabucak kurtulmak için opsiyonun yüzüne bakmazdı, frey bile ondan iyi çıktı ve galatasaray'lı olarak buna ben bile şaşırdım kaldım.

0

slimani fenerbahçe takımına leicester cityden gelmiştir sporting lizbonda harikalar yaratan slimani ingiltere liginde istenilen performansı gösteremeyince leicester city tarafından gönderilmek istendi satın alcak kulüp bulamayınca leicester kiralama yöntemiyle göndermek istedi fenerbahçeyede santrafor lazım olduğu için slimaniyi aldılar ancak slimani şu an için tam hazır değil daha ısınamadı o kadar kaliteli bir futbolcu olmasına rağmen nedense gol atamıyor bizim fernandao slimaniden daha iyiydi diye düşünüyorum slimanin sadece ismi var bende artık benim için şu anki fenerbahçe takımında mücadele eden iki oyuncu vardır bunlar frey ve valbuenadır frey sonradan açıldı tabiki bu açılma valbuena sayesinde oldu umarım slimanide artık açılır ve takıma katkı vermeye başlar yoksa böyle gol atamayan forvetin fenerbahçe kulübünde işi olmaz frey gibi isviçre liginde oynayan bir golcünün slimaniden daha çok gol atması slimanin ne kadar kötü olduğunun göstergesidir taraftarımız slimaniye güveniyor umarım toparlanır ve goller atmaya başlar bir an önce.

0

leicestr cıty den gelmiş kiralık oyuncudur

0

slimani fenerbahçe için gerçekten önemli bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.ama şu anda takıma alışması zaman alacağını düşünüyorum.bunun için takımla daha çok maçlara çıkması lazım ve antrenmanlarda daha çok maç yaparak üstesinden geleceğini düşünüyorum. slimani fenerbahçe'ye leicester city den gelmiş kiralık bir oyuncudur. leicester daistenilen performansı tamamen verememiştir ama yine de takıma katkısı olduğu görülmekteydi. bu yüzden kendini geliştirmesi için fenerbahçe'ye gönderildiğini düşünüyorum.

0

slimani fenerbahçeye leicestr cty den kiralık geldi