0

çöptür cezayirli oyuncu leicster city de ingilterede ünlü olmuştur gol kralı olmuştur türkiyede hiç sevilmemiştir şanssız bir adam

0

fenerbahçe sezon başında islam slimani'yi çok büyük ümitlerle transfer etmişti, ben de bir galatasaray taraftarı olarak ilk geldiğinde çok tehdit unsuru olarak görüyordum ama boşa korkmuşum harbiden.fenerbahçe'de o kadar büyük futbolcular geldi geçti, hiçbiri bu kadar çok kötü imaj bırakmamıştı maalesef.fenerbahçe taraftarı vefalı saygılı bir taraftar, bu slimani'yi gördüklerinde bile adamlar çıldırıyor.slimani hiç bir zaman soorting lizbon ve leicester city takımlarında oynadığı gibi bir futbol sergilemeyecek, fenerbahçe için çok büyük bir kayıp sezonu olarak tarihin sayfalarına geçti ve slimani'de bu sezon sonunda takımdan gidecek.anelka,sow,webo,kuyt,guiza gibi son zamanlarda ki transfer edilmiş forvet ayaklarından bazıları, hiç biri de gol kaçırdığında gülüyor değildi slimani gibi.elinizde sizin valencia ve villarreal'de forma giymiş golcü bir olan soldado gibi kariyerli bir futbolcu varken, nasıl olur da sezonun ilk yarısında sizin birinci forvetiniz slimani olabiliyor anlamış değilim.fenerbahçe sezonun bitimine iki hafta kala artık genç oyuncularına da şans vermeli ki geleceğinin temellerini şimdiden atmalı, valla slimani gibi futbolculara verilen şans biraz da şu genç oyuncularına verilsin en azından sahada mücadele ederler.

0

fenerbahçe'nin slimani hakkında bilgi verecek olursak, slimani sporting lizbon da güzel bir kariyer geçirdikten sonra ingiltere premier ligi ekiplerinden leicester city'nin dikkatini çekmiştir, ve bu takımın transfer olmuştur. ancak ingiltere ligi'nde istenilen oyunu veremiyor. slimani daha sonra fenerbahçe takımına gelmiştir. ve şu anda fenerbahçe takımında çıktığı 18 maçta sadece 3 gol atmıştır bir forvetin bu kadar düşük gol atma olanağı yoktur.bana göre slimani başarılı bir forvet değildir, ve ara transfer döneminde kesinlikle gönderilmeli yerine daha çok gol atabilen bir forvet gelmelidir diye düşünüyorum.

0

islam slimani tam bir hayal kırıklığı demek, şu ana kadar sahada skor manasında attığı gol tahminlerin çok altında. sporting lizbon'da 31 gol atarak premier lig transferi gerçekleştiren slimani, ülkemizde 2 veya 3 gol attı sezon başından bu yana ve beklenmeyen bir sezon başlangıcı yapmış oldu. girdiği pozisyonları gole çevirme konusunda çok büyük bir sıkıntı yaşıyor, forvet oyuncusu için bitiricilik çok önemli.

0

fenerbahçeli slimani hakkinda bilgi vereyim sporting lizbonda çok güzel top oynadı ve yanlış hatırlamıyorsam 45 maçta 31 gol attı daha sonra ingiltere premier lige transfer oldu ancak burda istenilen seviyede futbol oynayamadı ve ingiltere ligine yetersiz kaldı leicesterda onun oyununu beğenmediği için fenerbahcemize kiraladı şahsen ben bir fenerbahçeli olarak slimanin mücadelesini seviyorum ancak santrafor dediğin devamlı gol atmalı geldiğinden beri iki golümü ne var frey ondan daha iyi bana göre oda çok hirsli mücadeleci bir insan bence slimani kesilmeli freyle soldado oynamalı tabiki soldadonun cezası bittikten sonra.

0

bence slimani öyle başarılı biri değil.belki fenerin oyun sistemi uymuyor.ingilterede oynamış cezayirli bir futbolcu.cezayir milli takımında da oynuyor ama bu sene fenerde 1-2 gol atabildi.