0

çok yararlı olacağını düşünüyorum. ayrıca takımda çok iyi anlaştığını düşünüyorum.ama teknik direktörle arası pek iyi olmadığından gol yollarında etkili olamayabilir.
bu sezon en az 10 gol atacağını düşünüyorum. gol krallığına göremeyebilir. ama yine de çok gol atar...

0

islam slimani gibi bir futbolcuyu nasıl da fenerbahçe kadrosuna katarak anlamış değilim harbiden, koskoca sezonda toplam en fazla 3 veya 4 golü var o da belki o kadar da olmayabilir gol sayısı.slimani kariyerli bir futbolcu olabilir, zamanında soorting lizbon ve leicester city takımlarında forma giydi o zaman ki slimani ile şimdi ki slimani arasında çok büyük fark var.adam gol kaçırdığında gülüyor sırıtıyor tribüne, insanlar onun bu haline deli oluyor ve hatırlarsanız bir zamanlar fenerbahçe forması giyen moussa sow gol kaçırdığında ağlıyordu nereden nereye.fenerbahçe'de slimani dışında soldado ve frey var, frey elinden gelen mücadeleyi sahada gösteriyor.en azından koşuyor şut çekiyor ikili mücadeler içinde yer alıyor, yani bişeyler yapmaya çalışıyor.roberto soldado kariyer olarak belki de ligimizin en elit 5 futbolcusundan biri, valencia ve villarreal'de golcü kimliği ile futbolseverlerin hafızalarında yer etti.takımda slimani kadar gereksiz bir futbolcu yok,dünya parası kazanıyor burda ve önümüzde ki sezon zaten kulüp onu kadrosunda barındırmayacağı kesin.

0

slimani'nin futbolla uzaktan yakından alakası yok. topa vurmasını bilmeyen depar atmayan birini aldılar. en yakın zamanda gitmesi gerekiyor.

0

bu adamı süperstar gibi şişirdiler.yaz transfer döneminde gelmeden önce yapabileceği 15 gol 5-7 asist dedim ki bu aslında golcü bir orta sahanız varsa mükemmel bir pivot santrafor istatistiği lakin fenerde onu yakalayamadı.galatasarayda olsa neler yapardı merak etmiyor değilim,erenden daha verimli ve daha az pozisyon harcayacağına inanıyorum.

0

bizleri bu sezon küfür etmeyeceğiz felsefesinden çıkaran ,vasat futbolculara bizden de kötüsü varmış dedirten bir oyuncudur

0

ben slimani'yi ilk geldiğinde çok beğenmiştim.ancak şu an slimani iyi bir futbol oynamaktadır. bana göre bir daha iyi bir forvet'dir.slimani zaten ingiltere premier ligi'nde de istenilen performansı ortaya koyamadığı için bizim takıma gelmiştir. şu ana kadar oynadığı 11-12 maçta 2 golü falan bulunmaktadır.bir forvet oyuncusuna göre bence çok az bir rakamdır. frey ondan sonra oynamasına rağmen 10 maçta 5 gol atmış bir'de asist yapmış bence frey ondan daha katkılıdır. kesinlikle soldado ve frey beraber oynamalıdır.

0

bu tamamen şans işi bunu zaman gösterecektir. şu ana kadar iyi gidiyor

0

bence çok yararlı olmayacağını düşünüyorum şu andaki kadro zaten yerde bir vaziyette.