0

mutlaka gelmesi gereken bir buton olduğunu düşünüyorum.

0

yapilan yorumu ve kisiyi sikayet etme butonu bencede gelmeli.insan oglu bazen ne yazdıgını gercekten bilmiyor.olur olmaz seyler yazanlar olabilir.bunun onune gecmek adına mutlaka sikayet et butonu gelmelidir.

0

şimdi benim sizi yanlış hashtag kullanmaktan şikayet etmem gerek sorumani etiketi altında genel bir konuya parmak bastınız bu doğru birşey mi yanlış yönlendirme yaptınız ve bu oranda millet size yorum yaptı ve sizin sorunuz silinirse bizim cevaplarımız da silinecek

0

bir sitedeki gibi şikayet butonu olup şikayet nedenini soran bir buton olsun. şikayet edilen yoeumun aslı da gidebilmeli ama site yönetimine. hangi yorum şikayet edilmiş gibi.

1

bence şöyle bir durum da var sorumani şikayet edilen kişiyi şikayetin konusuna göre değerlendirme yapacaksa eğer yani şikayet var direk atalım olmayacaksa bence öğle bir buton gelebilir. yine en doğrusunu sorumani bilir ve yapar. :))))

0

yani saçma sapan soru soran bir sürü kişi var ama şikayet butonu değilde sorunun hemen yanında numaralar falan oluyor ya ona puan vermen gerekiyor eğer beğendiysen bir puan veriyorsun beğenmediysen -1 diye basıyorsun bence o aynı zamanda şikayet butonu olarak da geçebilir.

0

evet ilmi hatta engel bile olmalı. ben artık insanların benimle uğraşmasına dan çok sıkıldım benim canımı sıkıyorlar artık. bu ne saçmalık tanımadığım insanlar ben şu yarışmada birinciyim diye kıskanan ,çekemeyen insanlar çoğaldı gerçekten.

0

bence olmalı. çünkü birini şikayet edeceğimizde sorumani yetkilerine yazıyoruz, ordan cevap gelmesini bekliyoruz profillerin yanında "şikayet et" butonu olmalı.

0

sikayet için butona gereki yok ki! gördüğünüz bi durumu gerek sohbet kanalından oldun gerek mail adresinden olsun sorumani ekininde bildire bilirsiniz.