0

tek bir kere kopya çektim ondada hoca kompozisyon için ayri cizgili bir kağıt vermisti onun arkası full kopyaydı ama nedense hiç işime yaramayacak şeyler not almıştım ama bana göre en etkili yöntem beyaz sıra degilse tahta cilalı sıraların üzerine minik notlar gayet iyi oluyor

1

doğru olmayan bir davranıştır. eğer bilmiyorsanız çalışarak başarabileceğinizi unutmayın, çünkü derste öğretilenler soruluyor. bu yüzden kopya çekmeden ilerlemek gerekir yoksa her seferinde yapılırsa bu alışkanlık olur. sonrası hiç iyi olmayan durumlarla karşılaşılır.

1

kopya çekmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum en etkili garanti yolu diye birsey yok kopya bir nevi haksız kazanç demektir emeksiz ekmek olmaz

-1

en etkili olanı sıraya yazmaktır klasik ama daha iyisi yok gibi hocalar sırayı kontrol etmiyorlar ise işiniz çok bastiittir zaten gözünüz sırada olduğu için şüphe de çekmesiniz eliniz de hafif nemli olursa değdiği zaman silinir hoca gelip kontrol etmek isterse elinizle bir üstünden geçin yeter zaten nemli olduğu için eliniz hemen hemen bütün yazı silinecek hoca geldiği gibi eli boş dönmek zorunda kalacaktır .

0

yeni bir silgi al ve dışındaki kağıt ambalajı sökme. silgi bu arada fazla küçük olmasın. küçük bir kağıt hazırla silgiye göre, ona küçücük şekilde kopyalarını yaz ve silginin o kağıt ambalajının kaplayacağı yere bant ile yapıştır. sınav esnasında hoca bakmazken o ambalajı kaydırarak kopyalarını rahatlıkla okuyabilirsin. birkaç yıl sonra seni tıp fakültesinde görmem dileğiyle :)