0

dediğiniz gibi ödeme yapan bir yer bulursanız hiç durmayın hemen gidin öyle bir şey mümkün değil çünkü site ne kazanıyor ki ne dağıtacak sonuçta bu insanların da bir kazanç elde etmesi gerekiyor bence gayet yeterli dağıttıkları meblağ.

0

bu zaten olması gerekendir. kalabalık olur diyen arkadaşlar niye olsun herkes sizin gibi burada emek verip yazı yazacak mı, her şeyin bir çıkarı çaresi var.

0

o zaman sorumani sermayeyi kediye yükler. biz siteye o kadar kazanç sağlıyor muyuz ki o kadar pay alalım eğri oturup doğru konuşalım şimdi. reklamlar bile yeni, inşallah reklam veren siteler ücreti aksatmaz da bizim ödemelerimizde düzenli olur. belli olmuyor bu işler çünkü. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var.
site gereken iyileştirmeleri her konuda yapacaktır zamanla, bu aşamaya bir ayda geldiyse bir ay sonra nerede oluruz kim bilir.

0

site bize kazanclari kuruş yerine tl verdiği zaman nr olacak söyleyeyim mi? biz etrafımıza anlatacağız. bir site var soru sorup sorulara cevap yazıyorsunuz kazanclari da güzel tl olarak kazanıyorsunuz diye değil mi? bu sefer ne olacak. kısa surede üye olanların sayisi artacak. bu sefer çok fazla kişiye tl olarak kazanç dağıtmak siteyi ekonomik yönden zorlayacak. ya siteyi kapatacak bu sebeple ya da kazanclari yine kuruş sistemine çekecek. bu sefer ne olacak? kazanclari düşürdü diye siteyi bırakan çok olacak. sitenin daha uzun ömürlü olacağını sanmam bu şekilde bir kazanç modeline geçerlerse. ve ayrıca bir gün içerisinde çok sıkı çalıştığınızda rahatlıkla limiti yaparsınız. limiti yapamasanız bile çok rahatlıkla limite yakın bir kazanç yaparsınız. bu sizin çalışmanıza bağlı. yani öyle kuruş olarak kazandırdığına bakmayın. cevaplarda ne kadar uzun yazarsanız o kadar çok kazanç elde etme imkanınız var. yani bu sizin çabanıza bağlı. ben fazla uğraşmadığım hâlde siteye kayıt olduğum zamanlarda ilk 5 günde 25 tl yaptım. ve şuan tam bir ay olsu üye olali. ve bu zamana kadar çok güzel kazanç elde ettim bu siteden. inkar etmeyeceğim.

1

1 tl yerine 5 kuruş olsa daha güzel olur aslında 1 kuruş 2 kuruş yerine

-1

bence o dediğin zor olur site kazanmasa üyelere neden bedavaua para versin.

-1

çünkü burdaki kişiler nasıl kazanmak için çabalıyorsa site yöneticileride kazanmak için ugrasıyor onlar kazandıkca bize kazandırıyorlar

-1

tl olarak verirse ilerde burda binlerce hatta milyonlarca insan var o zaman site kendisi para kazanamaz şimdi bize tl üzerinden verse ilerde burası kalabalık olumca tl den kuruş sistemine geri döndüğğ zaman eski üyelerinin hepsini kaybeder bu riske girmek istemezler tabi ki ve tl olarak verip kendi kazançlarından da zarar etmek istemezler doğal olarak

-1

tl olarak verirse bu site nasıl kazanacak gelirin yarısını üyelere yağıtıyor zaten.