0

evet doktorlar gece yemek yemememizin çok zararlı olduğunu düşünüyor. bende katılıyorum buna. gece yemek yemek mide sağlığı açısından baya etkili oluyor zararlı olabiliyor yediklerrimizi sindirmek zorlaşabiliyor ve gece daha çok kilo almamızı sağlıyor metobolizmayı bozuyor ve sağlıklı beslenme emiş oluyoruz ayrıca mide çok açkende uyunmuyor aşırı tokkende uyunmuyor dikkat ediniz öyle açlık uykudan bile uybadırabilşyor bazen uyumanız zorlaşıyor. tokluk hisside aynı size bunu uyku da hissettiriyor bu durumda da uyuyamıyorsunuz.

1

gece vücudun dinlenmesi gereken saatlerde, vücudu yormak elbette zararlıdır. uzmanlar yediden sonra bir şey yenmemesi konusunda uyarıyorlar sürekli.

0

gece yemek yemek kilolu insanlar için çok zararlıdır. daha çok kilo aldırır

0

gece yemek yemek beni çok rahatsız ediyor.birkackez yaptım.rahatsız oldum açıkçası yememeye dikkat ediyorum

0

eğer akşam yemeği yediyseniz tabiki zaralıdır,ama akşam yemeği yemediyseniz herhangi.bir sebep ten dolayı aç olarakta uyunmuyor ,istisnalar kaideyi bozmamalıdır diyerek hafif birşey yiyerek açlığınızı yatıştırmalısınız,yoksa gece yemek yemek zararlıdır,uzmanlar mümkünse güneş battık tan sonra yemek yememeyi öneriyor.

0

kilo acısından oldukca zararlı diye biliyorum. çünkü insan vücutunda bulanan sindirim sistemi en agır gece calısıyor. buda kilo almamıza yardımcı oluyor.

0

evet fazlasıyla zararlıdır.
gece yemek yemek en başta insanlarda kilo alımı gerçeleştirir.
reflü olma riskini arttırır.
tüm bunları bilmeme rağmen, gece yemek yemekten vazgeçemiyorum ne yazık ki.

0

gece yemek yemek zararlıdır gece yenilen yemekler uyku sırasında depolanır ve yağlanmaya dönüşür

0

evet zararlıdır. çünkü uyumaya yakın saatlerde yemek yemek midemize zarar verebilir. sindirimde güçlük çekebiliriz. uykuya geçtiğimiz anda solunum sistemimizde sıkıntı yaşanabilir. eğer kilolu bir yapıya sahipsek daha çok kilo almanıza sebebiyet verir. çünkü metabolizma o saatlerde yavaşlar. ama ben gece yemek yemeyi çok severim. o mide kazıntısıyla hayatta uyuyamam.