1

dünyayı gezmek ve sevdiğim adamdan bir çocuk dünyaya getirmek isterim ömrüm yeterse. ikisi de hayallerim arasında ama hayat beklemek için çok kısa, bunlar ise şimdilik ufukta bile görünmüyor. o yüzden ertelemeyin ölmeden yapmak istediğiniz şeyleri dünya fani ölüm ani.

0

ölmeden herkesden helallik almak isterim. kötülükle alakası yok helallik alınmasının lazım yani. birde sevgimi belli eden biri değilimdir, sevgimi belli edersem kaybetmekten korkarım sevdgim insanlara sizi çok seviyorum demek istiyorum. anneme , babama , kardeşlerime hepsine sevgimi söylemek isterim.zaten eşime dediğim birşey yani :) yani bunları yapmak isterim ben.

1

ölmeden önce yapmak istediğin şeylerden biri kanun çalmak..
akustiği güzel bir yerde çalmak ve o sesi dinlemek, insanı alır götürür bence..
bildiğimiz müzik aleti olan kanun'u.. en büyük isteğim bu..
eşimle dünyada gezebildiğimiz her yeri gezmek..

0

ölmeden önce kesinlikle bungee jumping yapmak isterim. adamlar bilmem kac metre yukardan kendilerini yere atıyorlar. bu gercekten büyük bir cesaret gerektiren bir şey diye düşünüyorum ve ölmeden önce keske yapsam dediğim bir şeydir. bir diğeri isesebest tırmanma; bana göre buda oldukca cesaret gerektiren bir şey! adamlar hiç ekipman olmadan metrelerce tırmanıyorlar. bende bunu cok istiyorum. belki bir gün bende yaparım belli olmaz. :d