0

aslında pek fazla zannetmiyorum üçüncü olarak girebileceğimizi. çünkü şu andaki milli takımımızın gerçekten performansı çok düşük ve genç yeteneklere tamamen bağlı kalınmış durumdayız. bu yüzden de biraz olsun eski oyunculara yönelik takımın dönmesi gerektiğini düşünüyorum. şu andaki teknik adam lucescu gerçekten istenilen bir performansı veremediğini görebiliyoruz açıkçası. bu yüzden de takımın daha da kötü yerlere getirdiğini açık bir şekilde görebiliyoruz hepimiz. biraz olsun kadromuzu daha kaliteli oyunculara atmamız gerektiğini söylememiz gerekiyor. baktığımız zaman aslında türkiye a milli takımı bu pozisyonlara gelmemesi gerekiyordu bana göre. çünkü oynadıkları oyun gerçekten şu anda pek fazla iç açıcı değil ve hiçbir maçına kazanabileceklerini tahmin etmiyorum açıkçası. genel olarak maçlarını istediğim zaman türkiye takımının istedikleri performansın sağlayamadıkları sürece daha da kötü yerlere gideceğini düşünüyorum. bunun için teknik adamı bir an önce göndermeleri gerekiyor ve daha da başımızda durmaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü ne kadar türkiye deki oyuncuları tanıyabilir ki. bu yüzden lucescu gibi önemli bir teknik adamı göndermemiz gerektiğini düşünüyorum ve daha da faydalı bir teknik adamın gelmesi gerekiyor bence.özellikle en çok sevdiğim ve beğendiğim teknik adamlardan biri de fatih terim gibi büyük bir teknik adamı getirmelerini düşünüyorum. çünkü türkiye'deki bütün oyuncuları tanıyor ve gerçekten de büyük bir başarı elde ettiklerini görebilirsiniz. o yüzden bir an önce önlem alınması lazım ne gereken yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. anca türkiye'yi tanıyan bir teknik adam olduğu sürece türkiye'nin tekrardan avrupa'daki başarısını tamamen yükselebileceğini tahmin ediyorum ve inşallah da bu derecelere kadar gidebiliriz tekrardan.

0

bence ülke olarak bir daha bu kadroyla değil ilk üç turnuvada bir üst sıraya bile çıkamayız teknik direktörümüz iyi değildir. bunu her zaman söyleemeye devam edicem bu iş lucescuyla olcak iş değildir. bize hücum oynatan ve milli takımı iyi tanıyan bir hoca lazımdır. düşündüğümde ise aklıma şuan tek boşta olan hoca ersun yanal geliyor fenerbahçeye tarihinin en erken şampiyonluğunu kazandırdıktan sonra trabzomda kısa bir süre görev yaptı başarılı olamadı ancak milli takıma gelse ben başarılı olacağına inaniyorum çünkü adam çok iyi oynatıyor takımı milli takımdaki çoğu oyuncuyuda tanıyor biz artık euro 2008 leri veya dünya kupasında üçüncu olduğumuz gibi başarılar elde etmek istiyoruz. çok özledik o günleri o günlerden şuanki düştüğümüz milli takım bence utanç verici umarım benim dediğim olur ve milli takıma ersun yanal gelir takım kendsine gelir ve yükselişe geçip başarılar elde ederiz.

0

türkiye bir daha ki sefer dünya kupasında ilk üçe girmeyi değil kupa almayı hedeflemelidir. gözümüz hep yükseklerde olsun. ama şuan ki oynanan futbolla a milli takımı hiç bir turnuvayı kazanamaz. takım çok kötü durumdadır. futbol adına oynanan bir oyunu ortada göremiyoruz. belki de bu durum teknik adamdan kaynaklanıyor olabilir. ama bu sene tüm türk takımlarında bir gariplik var. fenerbahçe'nin ve beşiktaş'ın durumu ortadır.

0

kısa vadede zor görünüyor. eğer her takım alt yapısına önem verirse, uzun vade de neden olmasın. inşallah ülkemizdeki profesyonel ligden tut, amatör liglere kadar tüm takımlar alt yapılarına önem verirler. özledik artık milli takımın başarılarını.