1

benzer başka bir siteden diğer üyelerin buraya geldiğini duyup geldim, birçoğumuzun da yaptığı gibi. geldiğim ilk andan itibaren de severek yazmaya ve kazanmaya başladım. ilk ödememi merakla aldım ve sonra zaten evim gibi hissetmeye başladım. artık gedikli kullanıcıları arasında sayılırım sanırım.

0

buna benzer aynı mantıkla işleyen başka bir internet sitesinde reklamını gördüm ve hemen gelmiştim

1

aslında bu siteyi ben kendim bir yerden görmedim sadece tavsiye üzerine üye oldum.ben de başka bir siteye üye yedim ancak orada bir türlü doğru düzgün bir kazanç elde edemedim ve kazançları da oldukça düşüktü. neye göre para verdiğini bir türlü anlayamadığım için ayrıca ödemelerinde sadece ayda bir defa yapmış olduğu için buranın ödeme limiti hem 25 tl oldukça düşük bir rakam hem de istediğimiz zaman ödeme talebi verebiliyoruz ve 3 gün içerisinde de kesinlikle hesabımıza aktarılmış oluyor. bana ilk söylenen şeyler o siteden artı olarak bu özellikleriydi ve ben de bu bu özellikleri kulağa çok hoş geldiği için denemeye karar verdim. ilk geldiğim zamanlarda tam olarak mantığı kavrayamasam da yüzde beşlik ve yüzde 20'lik sorular arasında herhangi bir kazanç farkı olmadığını düşündüğüm zamanlar bile olmuş olsa da süreç içerisinde nasıl daha fazla kazanç sağlayabilirimin yollarını aradıktan ve daha fazla kazanç sağlayan soruların kesinlikle çok daha fazla getirdiğini algılamaya başladıktan sonra çok daha büyük bir hevesle siteye girmeye başladım. zaten bana öneren kişi de sorumani sitesinin reklamlarını gördükten sonra inceleyip önce kendisi üye olmuştur ve birkaç gün denedikten sonra gerçekten güvenilir olduğunu ve bir iki kişinin ödeme aldığını da söyledikten sonra ben de güvenle kayıt oldum. en baştan bu yana siteye karşı olan güvenim gerçekten sonsuz.o yüzden hiçbir zaman sadece 25 lira olur olmaz ödeme talebinde bulunmadım ve hep daha yüksek meblağlar talep ettim. sorumani sitesi benim adeta sanal kumbaram gibi bir şey oldu.sadece paraya ihtiyacım olduğu zamanlarda çekmeyi ve onun dışında site içerisinde paramı biriktirmeyi tercih ediyorum.bu sayede de gerçekten elime çok daha yüksek meblağlar geçtiği zaman çok daha mutlu oluyorum. iyi ki bizler de soruma listesini keşfederek iyi olmuşuz çokta iyi etmişiz bence. evde boş boş otururken bu sayede kazanç sağlamak gerçekten benim çok hoşuma gidiyor. birçok kişiye de bu siteyi tavsiye ettim ama insanlar gerçekten her şeyden çok çabuk sıkıldıkları için çok fazla kalıcı olamadılar ve birkaç soru cevaplayıp çok az kazandıklarını düşünerek siteyi kısa sürede terk ettiler. bu sebepten dolayı kendime bir türlü adamakıllı referans da bulamadım ancak çokta ihtiyaç duymuyorum açıkçası. referans arayışlarını da bıraktım zaten saçma sapan konuşan insanlarla karşılaştıktan sonra sadece kendi yaptığım çalışmalar sonucunda kazanç sağlamaya çalışıyorum bu benim daha çok hoşuma gidiyor gerçekten.

0

ben bu siteye baska bir sitenin reklamlarinda denk gelmistim. o sira buraya cagirdigim bir arkadaşımla mesajlasiyorduk o sitede. tam mesajlarima bakacagim kim atmis diye. mesaj bolumune girdikten sonra bu sitenin reklamini gordum. dur dedim sunu yeni sekmede bir acayim. mesaja da bakip cevap verdikten sonra siteye baktim. tabi o sira kendi kendime dedim ki. bu siteden zaten para kazaniyorsun. neden buna da uye olup burayi denemiyorsun ki dedim. odemeni alamazsan zaten girmezsjn dedim kendimce. oyle uye olmustum buraya. tabi buraya uye olmamin iki etkisi vardi o sira. diger site gibi vir ay sonea odeme yapmiyordu. limite ulasin ve odemenizi istediginiz zaman cekin. yeter ki limite ulasin diyorlardi. ondan ziyade limit diger sitrye gore yari yariyaydi. orasi 100 tl limit koymustu burasi da 50 tl diyordu limite. ama tabi ben uye olduktan sonra 25 tl ye indirdiler. bu iki etken, benim bu sitede kalmami sagladi. iyiki de kalmisim diyorum.

0

internette google rast geldim daha once bunun gibi katildigim sitede vardi

0

internette ek gelir araştırması yaparken buldum

0

tesadüf gördüm google de reklamlarda gördüm üye oldum ilk sıradaydı.

0

internette gördüm ve kaydoldum

0

okuyankurd nickli bir arkadaş sağolsun başka bir sosyal cevap sitesinde tavsiye etmişti.

1

sevolii bizim sevall_1705 mi ay mükemmel olacak site :)

1

mehmetrauf 2 ay önce açılmış olan yine bu tarz bir soru cevap platformu. sitenin adını veremem. malum site kuralları. reklama girer

2

çok sevdiğim biricik ablam var o söyledi.

1

evet kanka diğer sitemizde reklamların arasında gördüm de geldim..

1

hangi sitede gördünüz. ben ekşisözlük içerisinde gördüm.

1

oooo... sevalimde gelmiş. hoşgelmişşş :d :d

1

kanka sen bu siteyi bizim o diğer sitenin reklamında mı gördün yoksa ???? .d.d

1

@mehmetrauf sende kendini iyice öğretmen belledin bakıyorum... bunca soru sordum bugün sitede. gözümden kaçmış olabilir pekala değil mi?

1

bende bu siteyi senin sayende öğrendim şimdi geldim umarım memnun kalırım :)

1

ben bu siteyi başka bir sitenin içerisindeki reklamlardan görüp geldim. ilk bakmak istedim içeriğine filan. sonra ya zaten oradayım, burada da olabilirim dedim ve sonuç olarak buradayım.

1

internette evden para kazanma imkani yaparak birde arastirirken deneyim derken kendimi burda buldum