0

balayında şöyle bir karadeniz turu yapmak isterim. oraları gerçekten çok merak ettiğim için gidip görmek istiyorum. tabi yanımda sevdiğim insan olursa daha bir iyi olur diye düşündüğüm için balayında böyle bir tur yapmayı düşünüyorum. tabi allah nasip ederse bakalım.

0

balayına sevdiğim kadınla karadeniz'e gitmek isterim. eğer bütçem yeterse ordan da paris'e gitmek isterim sevdiğimle.

0

param olsa bir avrupa turu atardık. madrid, roma, maldivler, hawai falan bunlardan biri olabilir.

0

evlenince bakarıoz güzel kardşeim benim inşallah ama madrid olablir

0

balayı evlilikten sonra evlilik hayatında bir anı ve bir etkileşim olarak sınıflandıra biliriz balayın da gördüğüm gözlemlediğim kadaarıyla mavi adalarına gitmeyi çok isterim hatta balayında gitmesem de olur ama mavi adalarını çok merak ettiğim bir yerdir çok gitmek istediğim içinde bunu balayı ile ödüllendirmek bana 2 hediyeymiş gibi gelecektir

0

ben zaten kendim kuşadası'nda oturduğum için ,hani hiç böyle balayı falan gitmedim. de yani gitmek de düşünmedim çünkü zaten kuşadası gibi bir yerde oturuyorum gerek duymadım. buralar çünkü güzel mesela deniz bana çok yakın sahil bana çok yakın plaj bana çok yakın bunların hepsi bana çok yakın olduğu için kuşadası'nı seviyorum iyi ki de izmir'den buraya gelin gelmişim ama tabi memleketim daha farklı, memleketim daha güzel ama, burası da çok güzel yani şimdi hakkını yemeyeyim.

0

ben balayimi fethiye de yapmıştım gitmeyen herkese tavsiye ederim güzel ülkemin güzel tatil beldeleri

0

evli olsaydım yada evlendiğimde kesinlikle balayını ya izmirde yada muğla fethiye de geçirmek istiyorum.

2

benim hayalim venedik. merak ettiğim bir şehir. bir o kadar da romantik geliyor neden olmasın diye düşünüyorum, şartlar el verirse çok isterim.