0

sabah uyandığım gibi tekrar uyurum. sonra tekrar uyanırım tuvalete falan giderim elimi yüzümü yıkarım saçımı yaparım kahvaltı yaparım üstümü giyer işe giderim

0

uyandığımda öncelikle telefonuma bakarım.çünkü sevdiğim insanlar her zaman önceliklidir.onlara günaydın mesajı atarım ve güne o şekilde başlarım.

0

uyaninca elimi yuzumu yikayip tupe cayi ve yumurtayi koyarim cocuklari okula hazirlarim

0

uyandığımda ilk yüzümü yıkadım sonra dişimi fırçalarım ardından kahvaltı hazırda kahvaltımı yerim daha sonra tekrar dişimi fırçalarım işlerim varsa onu hallederim.

0

uyandığımda her zaman keşke daha erken yatsaydım diye sızlanıyom, pişmanlık her sabah yakamı silkiyor. offlayarak poflayarak yarım saate anca yataktan kalkıyorum çünkü uykum her zaman en güzel yerinde kesiliyor.sabahları bir tek güneşin doğuşunu seviyorum başka bişeyini sevmiyorum, geceleri erken uyuma gibi sıkıntılarım oluyor hep. uykulu uykulu işe gidiyorum bu da en zoru, alışamadım hiç.liseli yıllarımda hep okula geç kalırdım, sabahları yataktan kalkamıyordum.hele ki bir de kışın çok zorlanıyordum, soğuktan yataktan çıkmıyordum.

0

telefon bakarım tüm hesaplar kontrol sonra kalıp kahvaltı yakarım sonra işim varsa onu yaparım yoksa gene yatarım

0

guzel bir esnerim telefona bakarim sonra kahvalti sonra is guc sonra siradan bir hayata devam

0

ilk uyandığımda şarjda takılı telefonumu şarjdan çıkarıp, ben yatarken gelen bildirimlere bakarım.

0

uyandığımda işe kalmak için bir daha alarmı erteliyorum ve devamında esniyorum işe varsaya kadar . kahvaltı yapmamam en büyük eksikliğim