0

referans sistemi elbette uye getirmek icin. ben 2 arkadasimi siteye getirdim birini referansim yaptim digerini normal kendi hesap acti. zaten site soyle birsey sunmus demiski sizde kazanin bizde demis. simdi biliyorsunuzki size referans olan kullanici soru cevapladiginda falan onun cevapladigi sorudan yuzde yirmi komisyon alabiliyorsunuz. ve bu sayede para kazanma siniriniz artiyor. site iyi bir firsat sunmus ve yapması da zevkli ve eglenceli.

0

referans sistemi tabikide uyeler icin kurulmus bir sistemdir.bu sistem uyelerin getirdigi uyeler icin kazancina kazanc katarsin.buda cok faydali bir olay.

1

referans sistemi hem sitenin yararına hemde kullanıcıların menfaatine uygun bir sistem.kullanıcılar referans sayesinde kazançlarını arttırma fırsatı yakalarken site de bu sistem sayesinde çok daha fazla kullanıcıya hitap edebilme fırsatı yakalamış olur.

1

referans sistemi üye getirmek için düzenlenmiş bir şey evet. ne kadar fazla üye getirirsen bu siteye o kadar fazla kazanırsın.

1

evet uye getirmek icin. site kisa zamanda daha da buyuyecektir bu sayede.

1

elbette yeni üyeler getirmek için. başka bir sebebi olacağını sanmıyorum. :) son derece doğal ve faydalı bir yaklaşımdır ayrıca üye artışının istenmesi.

1

evet üye getirmek için ama malesef zaten benim cagirdiklarimin hepsi şuan ,burada yani ben artık getirem kimse kalmadı.

1

evet daha iyi olacak bence çok iyi oldu ve para kazanması daha kolay olacak bence.

1

tabiki de ailemizin büyümesi için getirilmiş bir sistemdir. çok iyi oldu. böylece kazan kazan formülde devreye girmiş oldu. teşekkürler sorumani.

1

ya ne için olacaktı yeğenim :) bu güzel gruba sevimli yeni üyeler katmamiz gerekiyor.

2

tabi, üye getirmek için sorumani daha öncede sosyal medyada sorumaniyi paylaşıp linkini de burada paylaşmamız konusunda teşvik etmişti üyeleri. bu daha motive edici olmuş.