1

şayet uberler gerçekten kaliteli ancak uygun fiyatlı hizmet veriyor olsalardı uber tercihim olurdu. bakıyoruz uber de sahtekarlık yapıyor, dolandırıyor, ne yapacağımızı şaşırdık. istanbul'da taksiciler şaşırmış bir çoğu eğitimsiz, sapık hırsız olmuş. eğitilmeleri, en az lise mezunu ve belli kurslardan geçirildikten sonra taksi şoförlüğü yapabilmeleri gerekmektedir.

0

uber i hic kullanmadim ama herkes den duydugum konforlu ve daha ucuz olduğu. taksiciler artık herkes tarafindan dolandırıcı ve guvenilmez gorunuyor malesef .keske herkes her daim isini durustce ve duzgunce yapsa

0

uber'i tercih ederim çünkü daha rahat bir yolculuk sağlıyosunuz ayriyetten fiyat olarak daha uygun diye biliyorum. bazı taksiciler dolandırıcı olabiliyor. bu riskleri göze almamak için uberi tercih ederim. ama taksicileri severim.

0

benim içinde tabiki en mantiklisi hemde kalite olarak hizmet olarak uber tercih ederim.taksicilerle gitmek eskisi kadar mantıklı deil artık gunumuzde.

0

uber daha mantıklı geliyor bana neden diye sorarsanız eğer bizim ülkemizde taksiciler ayaklı dolandırıcı konumunda, yabancı ülkelerden gelen vatandaşlar turistlere nasıl kazık atma çabasında dolandırma çabasında olduklarını çoğumuz görmüş yada duymuşsunuzdur, ubere gelince özel şirkete ait binek araçlar hem konfor bakımından çok iyi hemde ücret bakımından baya uygun benim tercihim uber zor durumda kalmadığım sürece sarı takiye asla binmem

0

uber tercihimdir kişi özgürce hangi hizmeti almak istiyorsa onu seçebilmelidir

0

tabiki uber.. taksiciler iyice çığrından çıktı çünkü.

0

sarı taksiler artık heryerde yaşadığım şehirde uber var mı bilmiyorum o nedenle sarı taksi tercih ediyorum

0

ikisini de tercih etmiyorum. uber için daha olumlu düşünüyorum. çünkü yolculuk sonrası şoföre puan veriliyor. bu puan kötü olursa bir süre sonra uber şoförü olarak çalışamıyorsun. sarı takside böyle bir şey mümkün değil. src belgesiz şoförlük yapan çok fazla taksici var. uber'i insanlar gerçekten iyi hizmet verebildiği için istiyorlar. ama malesef hala yasalaşmadı ve yasalaşmayacakta.

1

uberi hiç kullanmadım.. ama tercih edebilirdim.. kullanıcıları seviyeli, nezaket sahibi.. sizi kandırmıyorlar.. kılık kıyafetleri, arabalarındaki müzikler falan düşününce.. daha yakın geliyor bana..

0

sarı taksileri uber şoförlerini dövdükleri için pek sevmiyorum ama genelde sarı taksiyi kullanıyorum

0

eger kayseride olsaydi uber i tercih ederdim ama mecburiyetten sari taksi

1

hizmet kalitesi ve fiyat olarak kesinlikle uber..