1

eğer bir kaç kişi bir yere gidilecekse taksiye binmek daha mantıklı ve hesaplı ve de konforludur. istanbul'da metro ile (istanbul kartımız olduğundan) bir yerlere gitmeyi tercih ediyorum. bazen elimiz ağır ise market alışverişi falan yapmışsak 10 lira verip taksiye biniyoruz (marketten eve kadar tutuyor) istanbul'da taksi ücretleri makul bana göre. ihtiyaç olursa binilebilir. adapazarı'ında ancak çok alışveriş yaptıysam evim merkezde de olsa yüküm ağır olacağından arada taksiye binerim o da 10 bilemediniz 12 lira falan tutar. adapazarı'nda eğer avm'ye gideceksem merkezden uzak olduğundan toplu taşımayı tercih ederim. belediye otobüsü geçiyor evimize çok yakın yerden. kart54'ümüz var. onu basar ve giderim. istanbul'da minübüs ya da metrobüs ölüm.. mecbur kalınmadıkça binmeyiz. (karışık oldu ama iki yerde yaşadığımdan iki yerin durumunu değerlendirdim.)

0

genelde minibüsle şehir içinde yolculuk yapıyorum otobüs kullanmıyorum

0

çok aşırı acil olmadıkça taksi kullanmam.ama benimde daha çok otobüs kullanırım bizim için en avantajlısi otobustur.

0

ben taksiye verecek para bulamam o yüzden otobüste olur minibüste fark etmez.

0

küçük şehirde taksi ne gezer. taksi var sma zaten küçük şehir ne gerek var. genellikle yürüyerek giderim. acil işim varsa otobüse binerim.

1

çok fazla yüküm yoksa ve saat uygunsa toplu taşımayı tercih ediyorum. eşyam taşınmayacak kadar çoksa, ya da eşyam olmasa bile saat geçse, acil bir durum varsa taksi tercihim.

1

of taksi çok yazıyor toplu taşıma tercihim

1

cebimdeki miktara ve gideceğim yere göre değişir. eğer kurak bir yere gidersem kesinlikle taksi , eğer gitmiceksem otobüs kullanırım. teşekürler .

0

para olsa elbette taksiyi tercih ederdim.ama su durumda taksi malesef bana fazla gelir.kendi aracımda olmadıgı icin mecburen gidecegim yere otobüs ile gitmek zorunda kalıyorum.

0

yok ya. ne taksisi.. liseden yeni mezun olmus birinin cebinde ne gezsin taksiye verecek para. otobus, metro ve metrobus kullaniyorum. igrenci kartimin araligin son gunune kadar vakti var bakalim ne yapacagim.

0

maddi imkanım varsa taksiyi tercih ederim. daha hızlı ve konforlu bir yolculuk oluyor. fakat oldukca pahalıya denk geliyor. fakat otobuste kulaklık takarak yolculuk yapmakta çok zevkli oluyor. kişiden kişiye değir bu düşünce.

1

otobüs veya minibüs tercihimdir. neden daha az para vermek varken taksiye binipte çok çok para ödeyeyim. sonuçta ikisi de beni gideceğim yere götürüyor mu götürüyor. boşa para israfı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

0

param çoksa taksi, yoksa otobus, minibüs.