0

tarım önemli bir konu ve türkiye'de tarımcılık çok iyi idi ama nezaman toprağa ve ilaçlamaya el attılar yurtdışından müdahale ile gelişmeyelim diye ozaman bitirdiler bizi şimdi kendi içimizde bile sebze meyve ateş pahası.

0

tarım mı bıraktılar ya herşeyde dışa bağlı hale geldik ülkemizde en iyi yapılabilen şeylerden biri tarım olmasına rağmen artık yok neden tarıma,tarımcıya yeteri kadar destek yok çünkü adamlar neyi nereye eksin de tarım yapsın herkes ülkesini kalkındırmaya çalışırken bizler başka ülkeleri kalkındırıyoruz

0

tarım sevilerek hevesle yapılan bir iştir açıkcası. biz şuanda kayısı bahçelerine bakmaktayız. bir ürünün hasadını yapabilmeniz için o ürünü elde edebilmeniz için her daim zamanında hasadını ilaçlama, gübreleme, budama yaparsanız verimli bir şekilde hasadınızı yapabilirsiniz. eğer bir ürünü almak istemiyorsanız ise hiç bir uygulamatı zamanında yapmazsanız o ürünü zaten elde edemezsiniz. bir işe kendi kol kuvvetiyle yaparsanız anlınızın teriyle kazanırsanız daha başarılı bir hasadınız olur. baştan salma bir şekilde bir iş yaparsanız ise hiç bir şekilde verimli bir hasat elde edersiniz.