0

siteye uzun zamandır üyeyim ve topplam 66 tl para çektim, bu aralar tekrar ödeme alacağım. uzun zamandır fazla vaktim olmadığı için siteye pek giremedim de zaten, ama genel itibariyle siteyi sevdim, eğlenceli vakit geçirip para kazanabiliyoruz. bazılarının türkçesinin eksik olması sinirlerimi altüst etse de bu sitenin bu vatandaşlara yapabileceği pek de bir şey yok sanırım.

0

öncelikle soru cevaplayarak yada soru sormak dağa güzel bence ama ben dağa fazla kazanmak için önce 2 kat kazanç vardı günde 2 tl kazanıyorum şimdi 1 hafta 'dan fazla 2 kat kazanç aktif olmadı ve şimdi 22 tl kazandım şimdi dağa fazla kazanmak için önce soruları uzun cevaplayarak dağa fazla kazanabiliriz.

0

bende yeniyim şimdilik güzel gidiyor, boş vakitlerimizi hem öğrenerek hem kazanarak geçirmek güzel bir durum umarım daha aktif olabilirim.

0

ben site hakkında olumlu düşünceler besliyorum açıkcası. güzel bir site. kailetli mantıklı. hem bilgi edinmiş okuyorsunuz yeni şeyler öğreniyorsunuz hem cevap veriyor soru sorabiliyorsunuz. bunun yanında yapmış olduğunuz bu şeyden de kazanç sağlamaya çalışıyorsunuz. ben daha önce ödemeler aldım siteden bu yüzden güvenilirliği dolayısıyla da güzel bir site bence hep böyle olmalı ve sürmeli diye düşünüyorum. güzel beğendiğim bir site kurucuları tebrik etmek lazım mantıklı bir kurgu geliştirilmiş hem kolay ve basit sitenin içeriğinde bu da güzel.

0

siteyi tesadüfen buldum, daha sonra deneyeyim dedim. ilk başta çok tereddütlerim oldu ama baktım burada açıklamalarda para alanlar vardı az da olsa inanıp soru cevap yapmaya başladım. daha çok cevap vermeyi tercih ediyorum. öncelikle para kazandırıyor gerçekten buradan kazandığım parayla bir şeyler aldım. bebeğime de kendime de. sürekli girmeye başladım bazen hiç bakamadığım günler oldu. sürekli merak ettim. bir sürü bilgi edindim. bir sürü fikir sundum. gerçekten çok harika bir site. ben bağımlısı oldum resmen. internette gereksiz dolaşmak yerine burada bir işe yaramak çok güzel. bence herkes sorumaniyi denemeli.

0

site hakkinda dusuncelerim... para kazandiriyor. yani bu zamana kadar güzel para kazandim ben buradan. eger sistemi tqm anladiysaniz cok guzel para kazanabiliyorsunuz ayni sureyi gecirdiginiz kisiye gore. devaplaei kisa bieakmayin, yorum sorularina gidin bakin nasil da para kazaniyorsunuz. :) bu yönü cok guzel. cevaplari ne kadar cok yazarsak o kadar cok kazandiriyor. en sevdigim kismi diyebilirim. mesela birde asla haksiz kazanc saglamamamizi sagliyorlar. astgele harf basimi yapanlar, soruyla alakasiz cevap yazanları filan banliyorlar. kazanclar sabit. belli yani. baska siteler gibi yok bonusmus yok belli ayida cevap yazinca cevap bonusu grliyormus hic oyle degil yani..