0

haklı olmak beni mutlu eder. herhangi bir konuda biriyle tartışmanın sonucunda galip olmak, karşı tarafı iletişimde etkisiz hale getirince oldukça mutluyum :)

0

beni mutlu eden bir şeylerden bir tanesi hatta bir tatile daha çok söylemek isterim beni çok şu hayatta önemli insanlar ailemin yanımda olması. bu benim için dünyanın en büyük mutluluğudur ama başka yollarda söylemek isterim ne gibi mutluluk yollar var daha bir de şöyledir beni dışarıda günlük hayatta güzel bir vakit geçirmek güzel bir spor yapmak beni gerçekten bu ne diyor eve gelip yatmak ve okuldan eve gelip ya da herhangi bir gün de tatil haberleri olunca ben gene mutlu oluyorum. eve gelince bilgisayarın başına geçip oyun oynayınca daha çok ve daha çok mutluyum çünkü insanın bazı mutlu olması için gereken şeyler vardır ama bir öğrenci için en büyük mutluluk tatil haberidir. en çok ne kadar tatil olsa bir öğrenci okulu belki o kadar çok sever ve o kadar da mutlu olur genellikle dışarıda arkadaşlarıyla birlikte top oynarım top oynarken de güzel bir vakit geçirelim güzel oyun sergilerken. arkadaşlarım için bir şey yapmışsam oyun için bir şey yapmışsam kendim için mutlu olurum onların inşallah mutlu etmiş olurum. başka türlü dışarıda gezmek güzel yerlere gitmek işyeri dışarı çıkmak yurtdışına çıkmak bunlar benim neredesin hobim gibi bir şey değil bunlar gerçekten çok seviniyorum. mesela bu yazın istanbul'a gittim ve istanbul'da güzel bir tarihi yerleri ve güzel bir vakit geçirmiş bulundum boğaz turu yaptım ondan önce de çanakkale gezisine gitmiştim. okulda arkadaşımla birlikte gitmiştim ve güzel bir vakit geçirmiştim çanakkale dede yani gezmek, bilgisayar oynamak gibi bu tür şeyler birçok şey beni mutlu etmek de bazı insanların belki daha farklı mutlu olmayı farklı yönden görebilir. mesela ben en sevdiğim yemeği görünce gene mutlu oluyorum yani hiç mi mutluluk sarıyor bu tür gibi şeyler mutluluk seçebilir söylemekte fayda var yani ben böyle şeylere gördükçe daha çok mutlu oluyorum herkesin mutluluk farklısı daha algısı bir tık öndedir. önemli olan en önemli mutluluk da ailenizin yanında olmasıdır aileniz yoksa her zaman sıfır sınızdır. bu şekilde mutlu olmayı tercih ediyorum.

0

mutluluk ıkı kelımeden ıbaret benımdır bi iki sozle mutlu olunur olurum

0

mutluluk kişiden kişiye değişir ama beni mutlu eden şeylerin başında futbol geliyor ve futbolu çok seviyorum . hayatımda tek mutluluğum futbol tutkumdur.

0

beni en çok mutlu eden şey huzur.
ve elbette vicdan rahatlığı...