0

kadınların güzellik ve moda ikilemine mahkum olması zorunlu mudur ne işe yariyor bu?

trendler gelip geçerken bu neden hep gündem

4 cevap
0

kadınlar haftanın modasını araştırırken evinin odasını unutuyor. ev pis, dağınık, huzursuz, yemek deseniz ne olsa o yeniyor ama güzelleşmek için bi ton bakım masraf vs. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözü çok doğru. doğal olarak insan kendini temiz tutsa, kötü kokular olmasa üzerinde, eli yüzü de düzgünse daha ne olsun?

0

ben kadınım ama yani modayı fazla takip etmem. yeni moda gelip geçicidir her sene değişiyor yani olduğu gibi kalmıyor. ben bana yakışanı giyiyorum kendimi odayı yaratıyorum herkesin giydiği bir şeyi sevmiyorum mesela bu sene diyelim bordo moda olmuş ben şahsen alırım fazla da almam yani modaya ayak uyduran biri değilim. kendi tarzımı kendim yaratırım her seferinde.

0

kadınlar mağara devrinden taş devrinden bu yana bir güzellik kaygısı ile yanıp tutuşur. kadınlar bu kaygıdan ne yazık ki vazgeçemez. ancak tüm kadınlar bu kaygıyla yanıp tutuşan bir varlık değildir. bazı kadınlar bunun kesinlikle çok yanlış olduğunu bilir. güzellik öznel bir yargıdan başka bir şey değildir. moda diye tutturulup saçmalanan şey ise sadece sistemin bizden aldıklarını sisteme verme çabamızdır. insanlar aç gezip en iyi şeyleri giymeye çalışıyor. bu gerçekten o kadar yanlış bir olaydır ki anlatamam. moda insanın kendini yakışan şeyi giymesidir.

0

ben açıkçası gerçekten çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. moda ile alakalı takip edenleri gerçekten anlamış da değilim.çünkü genel olarak kadınlar baktığımız zaman bir moda hastası olduğunu görebilmemiz de mümkün.