0

iç güzellik elbette önemli ancak dış güzellik de önem arz ediyor.

0

bu değişebilir bir düşüncedir kimi insanalr dış güzelliğe kimi insanlar iç güzelliğe önem verir dış güzelliğe önem veren insan o insanın fiziğini bedensel güzelliğini düşünür kalbini önemsemez çünkü amacı farklıdır. ama iç güzelliğe önem veren insan karşısındakinin kalbini karakteristik yapısını huyunu suyunu duygularını önemser yani bu sorunun cevabı kişilere göre değişebilir bir cevaptır

0

öncelikle güzel olan iç güzelliktir. bazı insanlar için dış güzellikte önemlidir tabi bu normal birşeydir ama iç güzellik daha önemlidir yani insanın içi güzel olsun öncelik içinizin güzel ola sı ve daha iyi olmasıdır.

0

bana göre insanın içi güzel olduğu için dışına yansır. içi güzel olmalı ki dışında güzel olsun.

0

benim için her zaman iç güzellik daha önemli olmuştur. insanın içi güzel olmadıktan sonra dışı güzel olmuş kaç yazar yani.

0

annemin bir sözü vardı iç güzellik olmadan dış güzelliğin olmuş ne anlama gelir ki derdi. gerçekten çok doğru bir söz insanın içi ilk önce iyi olmalı daha sonra dışı dış görüntüsü iyi olmalıdır. zaten dış görüntüsüne insanlar kötü olsa bile iyi duruma getirebilirler. iç güzellik öyle değil ama dış güzellik gibi boyayamıyorsun iyi hale getiremiyorum maalesef.o yüzden gerçekten iç güzelliğimiz daha önemlidir insanların saygılı sevgi besleyerek,insanlara kötü davranmayarak, iftira atmayarak yani bir sürü şeyden iç güzelliğin gibi iyi olması gerekir bir kere.

0

tabikide iç güzelliğin daha güzeldir. içi güzel olan bir insanın dışı çirkin olsa nolur olmasa nolur. içi güzel olan insan her zaman iyilik düşünür. en önemli konusuda şudur. dış güzellik allah vergisidir. değişmez ama içinin güzelliği sana kalmış bi şeydir. çünkü allah sana bırakmıştır. nası kullanacağın önemlidir. ve her zaman iyiye kullana kazanır. onun için iç güzellik çok daha iyidir.

0

elbette ikisi de önemlidir. iç güzellik ya da dış güzellik önemlidir. en başta iç güzellik gelir. daha sonra dış güzellik gelir. lakin günümüzde dış güzelliğe daha çok önem verilmektedir.

1

yüzü güzel olana doyulurda, huyu güzel olana doyulmaz derler. gerçektende öyle, kalıcı olan bir şey varsa o da iç güzelliğidir. dünyanın en güzel insanıyla bile birlikte olsanız tek bir lafı ya da hareketiyle kendini batırabilir. o saatten sonra da gözünüze hiç güzel görünmez o kişi. ama iç güzelliği başka bir şey, insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

0

her ikiside çok önemli bence ama iç güzellik biraz daha ağır basmalı

0

kişiden kişiye değişiyor ama iç güzellik tabii önemli de davul bile dengi dengine demiş eskiler