0

iş hayatında eğer kimse yoksa arkanda sadece çalışarak ileriye gidebilirsin. emeklemeden yürüyemezsin yani. çok çalışınca emeğin hakkını vererek adım adım ilerleyip seviye seviye yükselirsin. çünkü kimi insanlar kolay yollardan iş hayatında veya başka işlerde başarılı oluyor ama bu başarı birilerinin desteği ile oluyorsa bu gerçek bir başarı değildir. sürekli arkamda birileri var deyip hiçbir işi kendimizin yapmaması ne kadar doğru ki. bu yüzden başarıyı kendi adımlarımızla emek vererek kazanmalıyız.

0

emeklemeden yurumek mumkun degil... calisacaksin çabalayacaksın ki o adımı atabilesin isyerinde. hem kazak yaparken mesela.. ilmek ilmek islenir. zamanla ortaya birşeyler çıkar değil mi... zahmet cekmeden ilerlemesi zoedur.

0

sizin bizim gibi insanların hiçbir ortamda emek vermeden bir yerlere gelmesi maalesef ki pek mümkün olmuyor. emeklemeden yürümek hatta koşmak arkasında dayısı olanlara mahsus bir durum. dayısı olmayanlar ise tabii ki bir yerlere gelebilmek için çokça çaba sarf etmeli ve özveride bulunmalıdır. bir yerlere gelebilmek öyle kolay olan bir şey değildir.. emek gerektirir , zaman harcamak gerektirir ve başarı sahibi olabilmek için kendimizden ve hayatınızdan çok fazla ödün vermemiz gerekir.

0

iş hayatında emek vermeden yani senin dediğin gibi emeklemeden basarı elde edilmez. emek vereceksin ki iyi yerlere gelesin. bi torpilin varsa o ayrı. bırak yürümeyi emeklemeden direk koşarsın. :d

0

torpil kullanarak emeklemeden koşmak mümkündür. bir çok yerde torpil işler. özellikle siyasi kişilere yakın olanlar çok rahat işlerini yürütürler

0

neden mümkün olmasın bunun örnekleri siyasette mevcuttur