0

ilk yapacağım şey kendimi ve hayatımı garanti altına almak olurdu tabi ki de bir ev bir yazlık bir araba alırdım. sonrasında kalan parayla iyi bir muhitten 1+1 studyo tarzı bir ev alırdım onuda kiraya verirdim. ordan da her ay belli bir miktar para gelirdi.

0

param olsa ilk önce ev arabamı alırdım ikisi olmazsa olmaz yani sonra yatırım yapardım dolar euro felan alırdım yükselince satardım yada 2. evimi alıp kiraya verirdim.

1

param olsaydı ilk yapacağın şey borçlarımı kapatmak olurdu borç ödemek gerçekten bir çok insanın namusu gibi bir şey oldu artık türkiye de.

0

param olsaydi ilk alacagim sey daire olurdu. cunku kirada yasamanin zoelugunu biliyoruz. benim gibi kirada oturan kisilerin diyeceği sey zaten hemen daire olur. :)

0

param olsaydı ilk alacağım şeylerden birisi ev olurdu. yaşamak istediğim en güzel şehrin en sakin yerinde güzel bir ev alır yada yaptırırdım sonra evimin içine tek tek herseyi özenle alırdım.en çok istediğim ikinci şey bir jeep araba. en güzelini alırdım. pasaport vize alir bütün ülkeleri gezerdim. ve her kuruma elimden geldiğince yardim ederdim. hayallerimde tek istediğim ailem le ve sevdiğimle mutlu olmak var. aslında bu soru en çok bu hayatta ne istersin olsaydı ülkeyi adaletli bir sekilde yönetmek isterdim. ülkemizin her açıdan en iyi duruma gelmesini sağlardım.

1

eğer şuan çok param olsaydı ve ilk alacağım şey kesinlikle bmw olurdu %100 bide mavi renk olucak tamam . ehliyetim yok ama 1 2 ay içinde yazılcam ve inşallah alıcam .

0

param olsaydı ilk alacağım şey bir bilgisayar olurdu sanırım bilgisayarım 1990 bilgisayarlarından kötü sanırım ve hiç iş görmüyor tabii telefon da olabilir elektroniğin bağımlısı olmuşuz.

0

param olsaydı ilk alacağım şey araba olurdu allah nasip ederse honda alacağım inşallah.

0

araba alırdım sonra bikgisayar bir tane evalırdım

0

ev araba ve kazancımı arttıracak bir şirket vb yer

0

param olsaydı ilk alacağım şey tabiki ev ve araba olurdu. ancak daha sonra bütün dünyayı gezmek isterdim. yani hiç durmadan oradan oraya dervişler gibi gezmek bütün dünyayı keşfetmek ve görmeyi çok isterdim. yat alabilirdim denize aöılırdıö karavan alırdım tatil yapmak amaçlı yazlık ev alırdım gitmekiçino kadar şey yapardım ki.. para para para diyorum

0

param olsa ilk alacağım şey mavi tosbik bir araba alırdım. inşallah birgün alırım. çok istiyorum.

0

bunun için biraz fazla paraya ihtiyacım var ama alacağım ilk şey ailem ve kendim için büyük bir çiftlik olurdu. hayvan çiftliği isterdim.