0

her ikisi de olmazsa olmaz ve bileşik şeylerdir aşk için para para için aşk gerekir misal bi sevgiliniz oldu bi yerlere gitmek bir şeyler almak için para gerekir. para için de aşk gerekir yani bir işi söverek değil severek yapmalısın hem iş hayatın güzel gider hemde aşk hayatın

0

aşksız olur ama parasız hayat çok zor. hatta parasız belki aşk bile olmaz.

0

aslında aşk der herkes ama şöyle bir durum da var, gerçekçi olalım. para olmazsa yaşayamayız. tabiki şuan aşkı bulmadığım için böyle konuşuyor olabilirim. belki çok aşık olan bir insan buna direk aşk diye cevap verebilir. herkesin kendi kararı tabiki.

1

aşk olsun tabikide para. para olursa oda olur diyemiyecem gerçek aşkı bulamaya bilirsiniz herkes paranızdan koşa bilir sizi değilde paranızı seve bilir.

0

öncelik aşk gelir tabi önemli olan huzur bulmak tır para iç olmasa da olmaz diyemem ama öncelik aşkdan yana kullanılmalıdır

0

parasız olmaz . paran varsa ,aslında vardir. para bu devirde herşey demek olmuş. onun için parasız olmaz senin paran yoksa sen saygı bile göremezsin insanlar menfaatci olmuş malesef.

0

bence aşk olmazsa olur ama parasız hayat devam etmiyor . kız istemeye bile giderken bunu soruyolar işi gücü var mı diye..