1

evet, ingilizce eğitimde temel esastır. öncelikle vakit ayırmak gerekir.. mali durumunuzun elverdiği şekilde kurs almak da seçenektir. okulda öğrenebilirsiniz. ingilizce müziklere ağırlık verip yabancı dizileri alt yazı yerine orijinal diliyle dinleyip, izleyip kulak aşinalığı edinebilirsiniz. kelime haznenizin çok olması esastır.

0

kesinlikle öyle olmalı. bizler ilkokuldan itibaren ingilizce eğitimi almamıza rağmen üniversiteden mezun olduktan sonra çok rahat ingizce konuşamıyoruz. dil kursları bile çok işe yaramıyor. genellikle yurtdışı eğitimler büyük başarı sağlıyor. dil öğrenmek için en iyi yaş 10-18 yaş aralığıdır.

0

dostum eğer daha önce ingilizce görmedin ise tabiki de temelden alınması lazım. yalnız daha önce okulda görmüşsen açıkçası şunu söyleyeyim sana yine temelden almanı tavsiye ederim. biz okulda ingilizce öğrenmiyoruz emin olun. boş ezber şeyler öğretiyorlar. siz kendiniz öğrenmeye çalışın, ingilizce kursuna falan gidin. ingilızce çok önemli bir dil.

0

bence ingilizceyi evdede öğrenebiliriz. illa temelden alcaz diye birşey yok teknoloji gelişti yani evde insan istediği herşeyi öğrenebilir.

1

sonradan da alına bilir ama sonradan geç olmaktadır her şeyin temelini en başından almak gerekir ağaç yaşken eğilir sözüde buna tekkabül etmektedir.

0

bence temelden alınması gerek eğitimlerden . çünkü sürekli gelişim çağını tekrarlıyoruz . eğer bilgilerimizin üstüne bilgi koymazsak zayıf kalırız . temelden verilen eğitim kalıcı olduğundan ben temel eğitimi tercih ediyorum.