0

bence de çok doğru bir karar olur.insanlar zaten ilişkilerindeki sosyal medyadan sürekli kavga ettikleri için hiçbir şekilde bir ilişki yaşamıyorlar maalesef ki. sosyal medya gerçekten çok kötüye kullanıyor artık.arkadaşımın sevgilisiyle adana'daki ayrılma sebebi sırf sosyal medyadaki bazı kızları takip etmesi ve onların alıyorum fotoğraflarının altına yorum yazmasıydı çocuğun. o yüzden sosyal medya kullanılmaması gerekir ilişkilerde. ilişkilerde sosyal medya zaten çok büyük bir etki. tabii ki kendi çekindikleri fotoğrafları koyuyorlar birlikte ama hiçbir şekilde sosyal medyadaki hele ki erkekler zaten başka yönlere çevrildiği için başka kızlara baktığı için hiçbir şekilde ilişkileri sağlam olmuyor maalesef.o yüzden hiçbir şekilde sosyal medya kullanılmamalıdır tabii ki whatsapp kullanılabilir.

0

o kadar saçma ve boş bir kural ki umarım burada yapan yoktur kendine güveni olmayan insan yapar yani bunu

0

ilişki içerisinde sosyal medya kullanılmamasını saçma buluyorum kişiler birlikte olmadan önce kullanıyorlarsa daha sonra da kullanmalıdırlar. hem güven açısından hem özgürlük açısından.

0

hiç kullanılmazsa ne olur çünkü sosyal medya boşa zaman kaybı

0

ben normal de sosyal medya kullanan bir insan değilim. fakat yeni bir ilişkiye başlandığı zaman sosyal medya hesapları kapatılıyor telefon numaraları değişiyor. ne gerek var bu kadarına zaten iki gün sonra ayrılıp yeni hesaplar açacaksınız bu kadar zahmete girmeye değer mi. yada diyeli ki ciddi bir ilişki içerisindesiniz bu karar ortak alınıyorsa tabii ki gayet güzel olur. fakat bir taraf diğer tarafa baskı yapıyorsa burada da bir sıkıntı var demektir. sen zorla kapattırırsın o senden gizli yenisini açar. bu da ilişkiyi nereye götürür siz düşünün. tabii hala ortada bir ilişki varsa.

0

saçma buluyorum. ama sosyal medya kullanımını abartanlar var. onlar bence de kapatmali