0

sorumaninin çok fazla kitlesi yok faakt bunun git gide azalacağını düşünüyorum.yani popüler bir site haline geleceğini düşünüyorum.çünkü herkesin amacı ortak biraz gelir elde etmek.bu söylediklerimle yola çıkarak sorumaniye günde 100-150 kişi kayıt oluyordur diye düşünüyorum.

1

kendi gözlemlediğim durum şöyle, aynı gün içinde referansımla üye olan kişilerin referans numarasına baktığımda bir gün arada 95 kişi varken, diğer gün 6 kişi var. değişiyor demek ki ilginin yoğunluğuna göre. üye sayısı artıyor ama bir soru bile cevaplamadan gidenler fazla. çoğu uğraşılmaz düşüncesinde. aktif kullanıcı sayısı da artar inşallah.

0

sorumani ye günde kaç kişinin üye olduğunu bilemiyorum. değişik ,değişik isimlerde görüyorum. yani burada farklı farklı insanlar gelmiş. demek ki günde bir 70-80 kişi herhalde üye oluyordur gerçi bunu sorumani bilir biz bilemeyiz.

0

bunun hakkinda gerekli bilgiti biz bilemeyiz site yönetimi daha iyi bilir. ama benkm düşüncem hic yoksa bir 50 60 kisi uye olur en az

1

bilmiyorum, ama gözlemlediğim zaten hayatın kendisi de öyle değil midir? kalabalıklaştıkça kaliteden gittikçe uzaklaşılıyor.. ben buna ciddi olarak çok üzülüyorum.

0

aynen bizlerde kullanıcıyız ortalama bir rakam atarsak 4 haneli rakamlara rahat vardır heralde .

0

bu konuda hiçbir fikrim yok. bence bu soruya cevap verebilecek hiçbir üye de yoktur. bunu sadece sorumaninin sahipleri bilebilir.

0

daha yeni herhalde anca 15-20 dir dahamı az acaba ?

0

net bir fikrim yok aslında bir köşede yazabilir aktif üye sayısı

0

bunu sadece sorumani bilebilir. biz nereden bilelim.