0

ben tam olarak bilmiyorum yani saymadım ama siteye üye olalı bir ay olmadı hala ben 400 den fazla soru cevaplamışım. 50 den yukarı çıkmamışımdır. hatta belki elli bile olmamıştır. bilmiyorum ama siteye vakit ayırmam çok zor çünkü günümün yarısı okulda yarısı ödevde yarısı uyuyarak geçiyor. hayatımın farkında değilim ki ne yazıp yazmadığıma bakayım.

0

gunden gune cok deisiyor ama hevesim oldugunda 20 soru cevapliyoum ve en fazla oldugu icin cevapliyamiyorum cok harcamiyorum vaktimi cunku dun en fazla 5 soru cevapladim ve kazancim dun 10 tl varmam lazimken bugun 9 tl. yaptim ana yine guzel

0

günü gününe değişiyor benim cevap yazmalarım ya da soru sormalarım... bazen hiç soru sormuyorum gün içerisinde. bazen de öyle bir oluyor ki soru sorasım var ama beyin bedava modu açık oluyor. ve birde ben genelde cevaplardan gitmeyi tercih ediyorum. malum daha fazla kazandırıyor ya. ama bir günüm bir günüme tutmuyor. bir günde en fazla verdiğim cevapta 250 civarı bir cevap olmuştur o da üye olduğum ilk zamanlardadır. çünkü ilk zamanlarda birkaç kez sabahtan akşama kadar cevap yazdığım oldu.. nasıl bu kadar cevap yazabildin dersen zaten o zamanlar kısa cevaplı bilgi soruları da çok sorulmuştu. onun etkisi de var.

0

. ben sorumani sitesine ilk geldiğimde fazla çözemiyorum ama ortalama günlük en az şu anda 100 kesin yapıyorum bazen tabii ki iki yüzlü oluyor bu sayı ilgisayar başında işim yoksa bu sitede sorulara cevap vermekle geçiriyorum geride kalan saatlerimi.

1

kendime bir limit belirlemiyorum çünkü bazen beyin bedava modu açık oluyor ve sormak istediklerimi soramıyorum. şu kadar cevap yapmalıyım gibi bir limitim de yok çünkü bazen çok güzel sorulara cevaplarım uzun uzun olurken, bazen cevaplayacak soru bile kestiremiyorum gözüme ya da çok kısa cevaplar veriyorum. bu nedenle evdeki hesap pek çarşıya uymuyor. sitenin genel akışına göre değişiyor. bende bu şekilde alıştım artık net rakamlarla kısıtlamıyorum kendimi. ama günlük bir lirada olsa kazanmaya çalışıyorum. alışkanlık oldu artık bu site.

0

sinir yok kardesim bu konuda... yani aklina geldikce soru sorabilir, eger soru sormaktan sıkıldıysan ya da aklina gelmiyorsa cevaplayabilirsin sorulari. bu konuda sınır koymamış sorumani ekibi

0

valla önüme gelene cevap yazmaya çalışıyorum hele yarisma uğruna soruları kaçırmamaya çalışıyorum günde 5 tam falan soru soruyorumdur hiç saymadim ama fazla soru sormak istemiyorum çünkü sorduğum soruların kaliteli olmasını istiyorum her aklima gelen soruları yazmıyorum. günde 20 den fazla soruya cevap veriyorumdur heralde hiç saymadim ama tahmini olarak o kadar vardır.

0

ben bu sitede genellikle günde en fazla 5 soru sorarım. ancak günde cevapladım. soru sayısı bayağı çoktur diyebilirim. özellikle yarışma sıralarında genel olarak aktif olmak için elinden geleni yapıyorum. ancak işlerim yoğun olduğu için bu kadar olabiliyor. demek istediğim günde en az 150 soru falan cevaplıyorum'dur.