0

sorumani gibi bir site var mı? bilmiyorum yani olsa da gitmem çünkü ben gerçekten sorumani de memnunum neden? memnun olduğumu söyleyeyim en çok beğendim. gerçekten böyle samimi olmaları ,güler yüzlü olmaları beni çok etkiledi diyebilirim. beğeniyorum yani burayı sürpriz yapıyorlar , bizlere bizleri mutlu etmek için elinden geleni yapıyorlar çabalıyorlar. daha ne yapsınlar bizimle muhabbet ,sohbet ediyorlar seviyorum yani buraya ya hoş burası güzel.

1

kaç tane olduğunu bilmiyorum.. bu siteden evvel başka bir soru sitesindeydim. oradayken başka para kazanabileceğim yerler ararken bu sitenin adını gördüm.. hep yazdım ama, baktım oradan bir çok kişi burada.. hatta birine yazdım o gün itibarıyla 6 haftadır burada olduğunu söyledi. takıldım neden bana da haber vermediniz dedim.. bir şey demedi.. çok yakın gelmediğimden olabilir belki. ben diğer sitede de soru cevaplar iken özelden bazı isimlere ki; bunlar benim sorularıma gelip çok sık cevap verenler idi.. onlara buranın varlığından bahsettim.. ben insanlara faydam dokunsun derken bir tanesi artık her kimse o kansız diyeceğim üzgünüm, beni siteye şikayet etmiş.. ve benim hesabımı kapattılar. 61 liram vardı an itibari ile.. hakkımı asla helal etmiyorum o kişiye ve o siteye.. o parada çocuklarımın sadakası olsun diye yazdım onlara mailden ve arkamda bıraktım orayı.. ama insanlar her yerde aynı.. burada da beni hazmetmeyenler var farkındayım.. bana din üzerinden gelenler ya da bugün sorduğum sorulardan ötürü.. oysa hayatta görmek istediğim tek şey var insanlardan.. kalite ve saygı.. o da yok.. bu tür şeyler beni soğutsa da.. takmayacağım diye kendime telkin ediyorum.

0

bunun gibi bir site daha biliyorum ama başka var mı ki hiç araştırmadım.

0

var olan web sıtesı sayısı kabaca 1 mılyar olmakla beraber sıteler o kadar hızlı sekılde olusuyo v prtadan kalkıyor kı sıtelerın sayısını 936.770.938 yazmayı bıtırene kadar bıle bu sayı sabıt kalmadı

0

ben bir tek sorumaniyi biliyorum. diğerleri hakkında bir fikrim yok.

0

değişik içerikli çok site var haddinden fazla heralde ama kendin bulamıyorsun ya aracı olucak yada rasgele bir yerde denk geleceksin

0

internet uzerin de sorumani gibi daha bir çok platform vardır eminim. ben bir tane biliyorum ama burada söylemek reklam olur, yani ban yeme tehlikesi de var.

0

ilk sorumani yi gördüm başka da varsa bilmiyorum

0

ben sadece bir tane daha olduğunu biliyorum. ama diğeri tam bir çöp site. sorumani daha kaliteli.

0

2-3 tane daha var diye biliyorum ekşili tatlılı bişeyler olacaktı adı.