0

en iyiy dizilerden biri çukurdu ama çukuru bozdular malesef 1 sezon daha güzeldi bana kalırsa. kadın dizisi de güzeldi ama onuda bozuyorlar yani ilk başta güzel oluyor daha sonra dizileri bozuyorlar. özellikle poyraz karayel ve merhamet dizisini çok severek seyrediyordum bence en iyi dizilerden biriydi bana göre.

0

sen anlat karadeniz, avlu, kızım, elimi bırakma, bir litre gözyaşı, bir zamanlar çukurova bu dizileri severek izliyorum.

0

bana en heyecanlı dizi çukurdur. her bölümün de bir heyecan aksiyon var. inşallah çukuru geri alırlar.

0

bu sorunuz kisiye göre değisebilir ama benim düsüncem su an icin kanallarda yayinlanan en iyi dizi çukur dizisidir reytinglerdede izlenme orani baya yüksektir izlenmesi en zevkli dizi çukurdur su an.

0

bence en guzel dizi dirilis ertugrul . eskiya dunya ya hukumdar olmaz . . cukur .

0

en guzel dizi bence payitaht abdulhamid tam sinema tadinda

0

bana göre sen anlat karadeniz kızım savaşçı avlu istanbullu gelin yeni gelin

1

çukur dizisi bence çok güzel ya bayılıyorum seviyorum

1

yabancı izlemek isterseniz 6 üzeri hepsini izleyebilirsiniz türk dizisi ezel, deli yürek, olabilir

1

en güzel dizi kesinlikle istanbullu gelin şu adan izliyorum

1

o kadar çok bir film, dizi var ki hangisini izleyeceğimizi şaşırıyoruz kişiye göre değişir o aslında o bana göre en güzel kardeş payı, işler güçler, leyla ile mecnun idi.

1

kadın ve bizim hikaye dizilerini başarılı bulup izliyorum .

1

çukur dizisi bence çok güzel yani yamaç, vartolu ,cumali bu üçlü çok seviyorum. bir de bizim hikaye var gülperi ,kadın dizisi çok güzel gerçekten de çok güzel yani ben bunları izliyorum bunlardan başka hiçbir dizi izlemiyorum. ya bir de kızım dizisi var ama onu da kaç haftadır izleyemiyorum.