0

ben birkaç gündür üyeyim fakat bu siteye kendimi bağımlı olarak hissetmiyorum çünkü bazen tek tek yazmak gerçekten sıkıcı oluyor ama onun haricinde güzel planlanmış bir sitedir ve cep harçlığı çıkartmak isteyen insanlar için güzel bir site bence ama bazen çok sıkıyor özellikle de beyin bedava modu aktif olduğu zaman kullanıcıların daha az girdiğini düşünüyorum. bence onlar da beyin bedava modu geldiği zaman fazla girmemeye çalışıyorlar bazıları da vakitleri olmadığı için giremiyorlar yoksa site gayet güzel ve güvenilir.

0

evet bence bağımlılık yapıyor yani tabi bu insandan insana değişir ama insan alıştıkça da girmediği zaman yokluğunu hissediyor mesela dışarı çıktığım zaman bir yanım veya bir aklım bursa kalıyor tüh ya bugün pek yapamadım gibi kaygılar taşıdığım oluyor yani insan da alışka şık yaratabiliyor. bu sebepten de yarın birgün olur da site falan kapanırsa çok üzülürdüm açıkcası çünkü güvenilir basit kullanımı kolay ve gerçekten güzel bir site sadece kazanç anlamında da değil sizin içinde faydalı düşüncelerinizi paylaşabildipiniz bilgi edinebildiğiniz bir platform üstelikte bu yolla para kazanabildiğiniz bir yer olunca da insan son bulsun veya kapansın istemiyor aksine hep devam etsin daha dageliştirilsin insanlar aracılığı ile yayılsın duyulsun isteniyor. yani evethem bağımlılık hem de alışkanlığa yol açabiliyor. ama tabiki bütün bir zamanı bu siteye ayırmakta mümkün olmuyor böyle olursa robottsn farkımız kalmaz tabiki dışarı da çıkıcaz eğlelenicez de gerektiğinde siteden ayrılıp başka yapmak istediğimiz şeyleri yapacağız yapmalıyız çünkü diğer türlü daha ciddi kopamamak gibi bağımlılıklar oluşur alsınde belli zamanlar da belli kotolar koyarak girikse böylece kendimize de vakit ayırmış oluruz diye düşünüyorum

0

bağımlılık yapıyor doğrudur. günde 5 lira yapsam ayda 150 lira yapar. günde 10 lira yapsam ayda 300 lira yapar gibi hesaplar yapıyorsun hedefine ulaşmak için daha fazla çaba sarf edip sitede daha fazla zaman geçiriyorsun. 2 kat puan olduğunda zaten günlük yaptığın 20 lira oluyor. 4 gün 2 kat puan olsa 80 lira 26 gün de 10 lira yapsan 260 lira toplamda 340 lira oluyor. yapmak için daha fazla uğraşıyorsun.

0

sorumaniye girmediğim zamanlarda çok üzülüyorum. sorumaniyi seviyorum burayı merak eidyorım. sorulara sürekli cevap vermek istiyorum. cevapsız soruları hemen cevaplamak istiyorum çok güzel bir site.

1

kesinlikle yapıyor. yazmaya bir başladı mı insan arkası geliyor. hele bir de ödeme aldıysanız daha güzel bir motivasyon oluyor. ödeme eşiğine geldim, geliyorum diye çabalarken bir süre sonra bir bakmışsınız ilginizi çeken konulara kazanç tasası olmadan yazmaya başlamışsınız.

0

yani az da olsa bağımlılık yapmadığını söyleyemeyiz. bağımlısı olduk çıktık ya buranın.

0

soruları gördükçe yazıyorum. buraya bağımlı oldum. sabah akşam burdayım.

0

valla yeni kayıt oldum isin asli baska para kazandıran bir siteden geldim ama burası soru sor ve cevapla secenegı ile daha cazıp geldi bana.daha az kazandırıyor ama daha eglenceli diyebilrim yani sevdim ben bu siteyi .hem paylasım yap genel kültür artsın hemde para kazanmaya olanak saglayan bir site bence gayet güzel.

0

ben hemen hemen neredeyse 15 gündür buradayım.. gerçekten de bu site insana bağımlı yapıyor, yani ben bağımlısı oldum diyebilirim. ben kendi adıma konuşayım ve bu siteye gerçekten de çok seviyorum sorumani çok samimi ve bizler için gerçekten uğraşıyor cana yakınlar bizlerle muhabbet , sohbet edebiliyorlar diğer site böyle değil yani onun için ben de buranın bağımlısı oldum diyebilirim.

0

3 öğün ilaç alır gibi sitedeyim. bağımlılık yaptı, bir girmesem elim ayağım titremeye başlıyor. :d evet buraya başladım başlayalı bir çok sosyal medyayı kullanmadım desem yeridir.

0

yapılan yarışma programları ile bağımlılık arttırılmaya çalışılıyor ama pek fazla bir etki olduğunu sanmıyorum yorum para oranı kelime başına az olduğu için pek çekmiyor kimseyi

0

hayır yapmıyor çünkü vaktim olmadığı için giremiyorum

0

yazdıkça yazasım sordukça sorasım geliyor. müptelası olacaz bu gidişle