3

site ödeme yapmıyor, siz soru soruyorsunuz hala? ne yaman çelişkidir bu? detay!

isteyene hala odeme yapmadigina dair gorsel atarim. ulasmaniz yeterli.

5 cevap
2

ben ilk ödememi aldım suan 24 tl var talep edecem ama bu yatırılmiyor felan gördüm hiç uğraşmıyorum kullanıcı kaybederler biz hep aktif kullanicilariyiz birde.

1

site odeme yapmiyor, millet hala soru sorup para kazanma derdinde.

2

aynen bende anlamıyorum ara sıra bakıyorum sorun düzeltildi mi diye ama millet soru sormaya devam ediyor.

2

bundan önce hep yatırdılar bence yine yatırırlar. ne zamandır burdayız her zaman da ödeme aldım. belki bir sorun çıkmış olabilir. bu normal bir şey. en kısa zamanda cevap verilmesini ümit ediyoruz.

3

şu anda bir aydır benimde 46 tl talepte bulundum ve yatırmıyorlar ben birkaç soru sorduğum sorulara da cevap vermediler mesajlara da cevap vermiyorlar genellikle bu soru soranlar ödemeleri olmayanlardır ve yeni katılan üyeler var bunların haberleri yok çoktan ödeme yapmıyorlar ben artık soru falan sormayacağım sadece ara sıra sitede bulunup cevap vereceğim param yatırılmayana kadar sadece ara sıra gidip param yatırılmışmı yatırılmamış mı diye bakacağım parama yatana kadar eğer paramı yatırırsa yine aynen devam edeceğim param yatırmazsa artık siteyle alakalı keseceğim. eğer bir sorun varsa adam gibi çıkıp açıklamasını yapsınlar onca emeğimiz var burada internetimiz gitti çabamız emeğimiz hepsi boşa gitti bunu gözardı ettiler inşallah bunun farkındadır yani en aktif üyeleri kaybetmek istemiyorlarsa bir an önce açıklama yapmaları gerekir yani en azından çıkıp bu ay para elimizde yok yatırmayacağız biraz bekleyin diyebilir.