0

90'lı yılların ortalarında oldukça fazla nba maçı izlerdim belki gençliğimizden belki o zamanlar daha kaliteli olduğundan ciddi anlamda takip ederdim dönemdeki i love this game ifadesi hala aklımdadır.

0

türkiye saatlerine göre çok geç baslar nba maçlari saat farki oldugundan dolayi çünkü.ama bende maçlari izlemeyi ve takip etmeyi tercih ediyorum.hemde seyir zevki en yüksek şekilde bende bu konuda gercekden doyum alamiyorum.basketbolcuların harektleri tavırlari salondaki taraftarlarin harektleri dahada çok izleme zevki veriyor.nba diyorum bu yüzden.

0

geçen seneye kadar çok izledim her maçı izledim desem yeridir. millet uyumaya geçince laptopu açıp bir çok maç varsa maç izleyebileceğim siteleri açıp izliyorum.

0

nba maçlarını her gece keyifle izlediğimi söyleyebilirim aslında. gerçekten çok heyecanlı keyif verici bir hal aldığı maçlar olduğunu söylemeliyim. yüzden genellikle sabahlara kadar uykusuz kalıyorum ben gerçekten çok mükemmel saçlar oluyor. özellikle hayallerimden biri de ordu komutanı yaşamak ve yakından oyuncuları görebilmektir.ama maalesef şu andaki imkanlarımız değer vermiyorum diye izlemeye amerika'ya gidemiyorum.inşallah o günler de gelir ve oradaki atmosferi ve en sevdiğim takımlardan birini görmek isterim. en sevdiğin takım miami amerika takımları arasında.oynadığı basketbol gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebilirim en sonunda neredeyse sahip olduğu için bana zevk veriyor.en sevdiğim oyuncu lebron james tabii ki de oynadı oyun gerçekten çok mükemmel.

0

evet arada izliyorum canlı izlemeyi de çok isterdim çok kaliteli bir basketbol oynuyorlar