0

benim çocuklugumdan beri hem oynadigim hemde izledigim spor dalidir futbol.hem mahallede hem hali sahalarda hemde okul takiminda oynardik.evde hele farkli takimlarda olunca onlardim yener diye eglenmesi gol yediginde sevinmesi de güzel oluyor.hani heycani bir başka oluyor onun.

1

lisedeyken çok severdim okul maçlarını. halen yerel takımızın maçlarını keyifle izlerim. ama lig ilgimi pek çekmiyor bu konuda fazla bilgi sahibi de değilim. şenol güneş ''eskiden fakir oynar zengin izlerdi, arık zenginler oynuyor fakirler izliyor'' demiş. bence futbol dünyasını çok güzel özetlemiş.

bu arada dikkatimi çekti sorumani etiketi sadece sorumani sitesiyle ilgili, sorumani yönetimine soru soracağımız da vs. kullanılıyor. konuyla ilgili etiketler girmenizi tavsiye ederim.

1

yaa ikinci bile değilmişiz, tottenham olmuş ikinci de. :( 45 puanla.

1

çok sevdiğim söylenemez ama bizin televizyonda şu an bile maç yayını var. eşim çok sever. yabancı maçları ve lig tv'den maçları seyreder. bende göz ucuyla arada başımı kaldırdıkça görüyorum.
şimdi eşim diyor zaten senin takımın yenildi, benimki kazandı 7 fark attık size diyor. ingiltere primier ligden bahsediyor. eşim liverpool takımını tutuyor, ben ise manchester city'i tutuyorum. benim takım 2-1 yenilmiş beni kızdırıyor. :) liverpool birinci sırada, benim takım ikinci sıradaymış.

0

hayır ben bir bayan olduğum için futbol maçlarını seyretmiyorum ve sevmiyorum. ama galatasaraylıyım ve galatasaray'ın maçları olduğunda bazen birlik olarak arkadaşlarımla izleyebiliyoruz maçları .. ama izlemesem de skorları takip ediyorum yani genel olarak televizyonun başında maçlarla deliren bağıran çağıran bir kişiliğim yok ..erkeklerin de öyle yapmaz sana çok saçma buluyorum ve gereksiz buluyorum yani kendinden o kadar kaptırmalarında ben anlamıyorum tabii ben çok fanatik olmadığım için bu durumu anlamaya bilirim ama yine de onlara da saygı duyuyorum ya diyecek bir şey bulamiyorum.