0

kendi içimizde nasıl olduğumuzu değerlendirmeden dışarıya nasıl açılacağız ya da nasıl değerlendireceğiz kimin lige çıkması gerektiğini

0

hazırlık önemli de ne yaptıklarını iyi bilmeliler kontrolsüz güç güç değildir sakatlığı gerek yok

0

tabiki saglıklı buluyorum yani spor herzaman saglıklıdır bide önümüzdeki maclara daha iyi oynamaları icin yapılır daha hazır olmaları ıcın ama kötü yanlarıda hazırlık maclarında sakatlanan oyuncularda var önümüzdeki maclarda oynıyamıyor ve kendileri icnde takımı icinde kötü oluyo malesef

0

tabiki saglıklı buluyorum.ülkemizde ki futbolcularimizin şuanki durumu nedir,hani önümüzdeki maclarda neler olur takim olarak uyum saglamişmi.neler verebilir hem ülke olarak hemde taraftar hemde takim olarak neler yapabiliriz.bunlarin hepsini görmek lazim hemde futbolcularimizin ülke ekonomisi icin belkide satısıda olur begenen çok kulupler milli takım aralarinda futbolculari seyretmeye gelirler.

0

bence gayet yerinde ve mantıklı bir uygulama olarak görüyorum.sonuçta milli takım kamplarına gitmeyen futbolcuların maç eksikliği yaşamamaları adına yapılan uygulamalar.bu sayede takımlarında daha az forma şansı bulan oyuncuların kondisyon kazanacağı ve kendilerini ispatlayabilecekleri maçlar yapıyorlar.

0

bence iyi oluyor ancak hazırlık maçlarında sakatlarda çok olabiliyor. bu yüzden bazen riskli oluyor hazırlık maçı yapmak ama genel olarak bence iyi bir şey hoca için çok daha iyi bir şey takımı denemiş oluyor. puan kaybetmiyor tur kaybetmiyor nede olsa istediği oyuncuyu deniyor ve iyi oynuyormu oynamıyormu eksiklerini falan keşfediyor genel olarak ben sağlıklı buluyorum.

0

tabikide.çunku bu boş süreyi sadece antremanla geçiştirmek mantik dışı.maç yapip takim ici dengeyi ve uyumu saglamak önemli.

0

milli takımların arasından olan hazırlık maçları takımın kaynaşması oyunun birbirine alışması açısından uygun doğru aslında ama birde eksi yanları var sakatlık yorgunluk vs gibi

0

milli takımlar aralarında yapılan hazırlık maçlarını sağlıklı biliyorum evet. çünkü bu hazırlık maçları takımların performanslarını sergilemelerini ve hangi aşamada olduklarını yani maçlara hazır olup olmadıklarını gösterir.