0

eski sanatçılardan büyük ustad neşat ertaş türkülerini dinliyorum. adamın sesi bana öyle bir huzur veriyor ki anlatamam. bir başka dinlediğim sanatçı ise zara kadın öyle muhteşem sesi var ki en jötü söze sahip müzik bile o kadın söyleyince bir başka oluyor. en fazla 5 sene önce çıkan sanatçılardan da merve özbey, soner sarıkabadayı gibi sanatçıları dinliyorum.

0

çoğunlukla rap müzik sanatçılarını dinlemeyi tercih ederim ve çok da severek dinliyorum yıllardır, say say bitmez :) rap müzikle uğraş verip en çok dinlediğim isimler
red, rota, allame, sansar salvo, gazapizm
joker, şiirbaz, izah, sayedar, patron, saian
grogi, no.1, stabil, hidra, contra, ezhel, gabri, mackberk, elleran, cegid, norm ender
tankurt manas, kamufle

barış manço, edip akbayram, ahmet kaya, grup yorum, koma se bira, hayko cepkin
teoman, duman, hirai zerdüş, onur akın

bunları çok dinliyorum, listem kabarık :)

0

* kıvırcık ali lakabı ile tanınan; ali özütemiz. oglunun aşker ziyaretinden donuşte hayatını kaybetti. benim için çok basarılı bir sanatcıdır.
* azer bülbül; arebesk müziğin gerkcekten en önemli isimlerindendir. bir otelde kalp krızı ile hayatını kaybetti.
* yıldız tilbe; "ben ne besteler yırtıp attım sırf gencler intahar etmesin diye!" sözü ile ne kadar basarılı bir sanatcı olduğunu belirtiyor zaten.
barış akarsu; gecirdiği bir motar kazası sonucnda genc yaşta hayatını kaybetti. bence sanat dünyasının en basarılı insanıydı.

benim dinlediğim sanatcılar bunlardır.

0

o anki stresim ru halime göre çeşitli sanatçılar dinlerim insan yapısına o anki duygu ve düşüncelerini pekinleştirecek şarkılar dinlenir insan keyifli isem pop şarkılarından ve hareketli şarkılardan seçer dinlerim serdar ortaç murat boz hadise gülşen gibi kafamda o anda bir şey yoksa eger türkü ve türkü tarzı şarkılar dinleri musaa eroğlu arif sag sabahat akkiraz gibi duygusal anlamla bir çöküş içindeysem müslüm gürses derdi tayfur bergen gibi isimler inlerim değişken gösterir her ruh haline göre

0

genellikle özgün müzik sanatçılarını dinlerim. örneğin, ahmet kaya, selda bağcan, yavuz bingöl gibi benzeri sanatçılardır. bunun yanında diğerlerinde dinlemeye gayret gösteririm. ama kaliteli olanları. örneğin, tarkan, hakan peker, sezen aksu şarkıları gibi. azda olsa müslüm gürses, ferdi tayfur, orhan gencebay gibi arabeskte söz sahibi olmuş sanatçıların parçalarını da dinlerim.

0

cengiz kurtoğlu, müslüm gürses, müzeyyen senar, yıldız tilbe, sıla, ahmet kaya'yı dinlerim genellikle. son zamanlarda yeni çıkan sanatçılardan ise merve özbey, ceylan ertem ve melek mosso'yu çok dinliyorum.

1

ben en çok imany dinlerim..
serenad bağcan, selda bağcan, ahmet kaya, mehmet erdem, haluk levent dinlerim.

0

seninle konuşmak dinlediğim sanatçılardan biri de zarardır. gerçekten muhteşem bir ses olan zara beni şarkıları bile ortak ettirebiliyor.muhteşem bir sese ve kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum zara nın yeni albümleri ile birlikte daha da yeni bir kitleye sahip olacağını düşünüyorum.

0

demet akalın, sıla, bengü, hande yener, murat boz, murat dalkılıç, rihanna , beyonce, ariana grande, aleyna tilki