0

cska moskova takımında baktığımız zaman aslında rusya temsilcisi bir takım olarak gerçekten çok kuvvetli bir kadroya ve yönetime sahip olduklarını söylemek çok mümkündür. ellerindeki oyuncuları görebildiğimiz kadarıyla gerçekten çok başarılı olabileceklerini ve gerçekten de oynadıkları oyun için izleyiciye ve taraftarına büyük keyif yaşattıklarını düşünüyorum cska moskova takımının. özellikle ilerideki teodosic gibi çok yetenekli gardları olduklarını söylemek çok mümkün. gerçekten her maç boyunca bütün gücüyle performansını ortaya koyan teodosic bu senedeki performansı gerçekten de üst düzeyde hala devam ettiğini görebilmekteyiz. geçen senelerde hatırladığım kadarıyla fenerbahçe ile karşılaştıkları zaman kaybetmişlerdi. euroleague maçları genel olarak cska moskova takımının büyük başarı elde ettiği kupalar arasında yer aldığını söylemek çok doğru aslında. görüyoruz ki bu senede doludizgin devam ediyorlar. kadroları kupayı almaya çok müsait olduğunu düşünüyorum ve gerçekten de bu sene yine büyük transferler yapmaya hazırlanıyorlar diye tahmin ediyorum. rusya ligi'ne baktığımız zaman cska moskova nin oradaki durumuna bakıldığı zaman aslında gerçekten de ortada büyük bir başarı elde ederek puan farkını şimdiden açmaya başladı ve yavaş yavaş bilgi koparmaya başladığını düşünmüyorum. inşallah bu sene de fenerbahçe ile karşılaşırlar ve fenerbahçe takımı kazanır ve bize türkiye'ye getirebileceği bir kupa gerçekten herkesi çok mutlu edeceğini tahmin ediyorum. tabii ki fenerbahçe'nin de kadrosu buna bakarak aynı düzeyde olduğunu düşünüyorum ve fenerbahçe'nin cska moskova gibi büyük bir kulübü girebileceğini önceki yıllarda kupayı aldığında görmüştük. eğer yarı dönemde cska moskova büyük transferler yaparsa tabii ki daha da ileri bir kadroya sahip olduğunu görebilmek mümkün olduğunu düşünüyorum. inşallah istenilen performansı verebileceklerini tahmin ediyorum ve zevkli bir maçlarıyla cska moskova'ya hala izlemeye devam edeceğini tahmin ediyorum.

0

cska moskova takımı futbolundan çok son dönemler de basketbolu konuşulan bir ülke rakımı son olarak da real madrid den tranfer ettikleri oyun kurucu özelliğine sahip rodriqez takıma çok kısa sürede adepte oldu ve etkili oyunu ile alış toplamayı bildi takımın değerli oyuncularında olan tetosic i nba ya gönderen cska takımın teo nun yokluğunu aratmadığı için rodriquez takım bocalama evresi geçirmedi euro lig şampiyonluk adayı her yıl oldugu gibi gecen sene fenerbahçeye finalde kaybetti bir önceki sene ise finalde fenerbahçeyi devirerek şampiyon oldu bu sende yine aynı senaryo olması bekliyorum eger finalden önce karşılaşmazlarsa hakikaten cska ve fenerbahçe takımı arasında geçecek gibi görünüyor liğine fazla değinmeye gerek yok adriatik liğinde cska takımını karşısına ala bilecek bir takım yok istediği her maçta her rakiba en az 15 fark atabilecek güce sajip bir takım cska

0

cska moskova bir rus takımıdır ve genelde maçları kazanır

0

cska moskova takımı bir rus takımıdır. liginde gerçekten çok başarılı ilerleyen bir takım olarak biliyorum kendisine. şu ana kadar liderliğini elinden bırakmayan bir cska moskova takımı var karşımızda aslında. avrupa kupalarında büyük başarılar elde eden ve kolay kolay devrilmeyen bir takım olarak görmüştük.ve genellikle kupaları kazanabilen bir takım ve gerçekten muhteşem oyunuyla beni benden alıyor diyebilirim.inşallah bu sene fenerbahçe ile bir kez daha karşılaşacaklar kupa finalinde ve bu kez fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.mükemmel bir kadro yapısına sahip olan cska moskova en çok sevdiğim oyuncularından biri ise de colo gibi önce sahip olmaları yeterli bence.