0

cska moskova rusya nın bir futbol takımıdır

0

rusiyanin komandasidir akinseff əla qapcidir

0

cska moskova moskova ismi verilen fotball kulubu rusyanın super liginde mucadele eden kulubdur

0

tabiki başkenti moscova olan soğuk rusyanın. rusyada hemen hemen tüm branşlarda dominant bir takım.

0

cska moskova rus takımıdır. takımın en çok bilindiği ve tanındığı branşlar futbol ve basketboldur. futbolda bu sene de dahil olmak üzere şampiyonlar liginde çokça mücadele etmiştir ancak turnuvaya kaytlmak dışında herhangi bir başarı elde edememiştir. basketbolda cska moskova incelenecek olursa kendi ligindeki başarılarını saymak bir yana euroleague başarılarıyla da avrupa’nın en başarılı ve bilindik kulüplerinden biridir. son 4-5 yıldaki başarılar gözönüne alındığında da avrupa basketbolunda fenerbahçe, real madrid ve olimpiacos ile birlikte hep en üst sıralarda yer alan basletbol takımlarından biridir.

0

rusya liginin soz sahibi 've berzman avrupada adi duyulmus bir kuluptur

0

cska moskova rusya liginin söz sahibi ve şampiyonlar liginde yer alan takımıdır

0

csk moskova takımı rusya ligine ait bir futbol kulübüdür. rusya liginde söz sahibi olan bir takımdır. rusya liginin eniyi takımların başında gelir. bu takımlar arasında spartak moskava, zenit ve csk moskova milli takımları başı çeker. rus liginin eniyi takımları bunlardır. csk moskova takımı hem rus liginde hem de dünyaca yapılan futbol müsabakalarından genellikle katılan bir takımdır. takımda çok kaliteli futbolcuları barındırmaktadır. kalecisi olan igor akinfeyev çok iyi bir kalecidir. diğer yandan orta saha oyuncusu olan nikola vlasic ile lizat akhmetov csk moskova takmının beyni dersek yeridir. gol yollarında oldukça etkili olan forvet oyuncusu isi fyodor chalov oynamaktadır. yine çok iyi bir forvet olan takuma nishimura kaliteli bir oyuncudur. csk moskova takımını sırtlayan ve gol yollarında oldukça başarılı bir futbolcudur. genel olarak csk moskova takımı iyi bir takımdır. dünya standartları hemen üstünde olan bir takımdır. ayrıca bizim türk takımları ile bir çok kez karşı karşıya gelmiştir.

0

cska moskova rusya federasyonun iyi futbol takımlarından biridir.

0

cska moskova bildiğim kadarıyla rusya nın bir takımıdır.rusyada başka takım olarak zenidi biliyorum.lokomotiv moskovayı biliyorum.ama zenid daha iyi bir takım .ben bi fenerbahçe li olarak zenid ve fenerbahçenin maçlarından yola çıkarak zenidin iyi bi takım olduğunu söyleyebilirim.