0

kış aylarında fazla dışarı cikmiyorum gezmeyi de sevmiyorum genelde cikarsamda ılık havalarda gezmeyi tercih ederim çünkü soğuk havalarda pek hosuma gitmiyor üşüyorum yazın gezmek tercihimdir daha çok severim gezmeyi

0

işim falan olmasa yaz gelene kadar dışarı çıkmam. hiç sevmiyorum kışı. bir tek kar yağsa o zaman çıkardım onun dışında kış mevsimine gıcık alıyorum. çünkü ankara'da kış demek ayaz demek.

0

soğuktan dolayı pek sevmem.ama arkadaş ortamı olursa eğlenebileceğim çıkarım kar topu oynarım,kayarım

0

yaz aylarında her yer sıcak olunca ben bunalıyorum, onun için kış ayları bana göre. sıkı sıkı giyiniyorum ve dışarı kendimi atıyorum bazen boş boş gezinirim bazende arkadaşlarla dışarıda bir şeyler yaparız.

0

benim küçük bir bebeğim olmasa ben gerçekten kışın dışarı çıkarım.. yani ben nasıl yazı sevmiyorum yazin insan bunalıyor. en güzel kışın dışarı çıkmak oğlum büyüsün eve bırakacağım onu dışarıya çıkacağım hemen.

0

kış ayı demek ev demek , dışarıya çıkmak yada dışarıya çıkmayı sevmek tabiki kişiye göre değişen birşey ama ben evde kalmayı televizyon başında oturmayı tercih edenlerdenim

0

gece vakti severim havanın renki kokusu bulunduğum yer şehirden az bi uzak tertemiz karlar insana bi huzur veriyor

0

kış aylarında genel olarak dışarı hiç sevmem ama. kar yağdıktan sonra havanın temizliğini ve güzel kokusunu hissetmek için yarım saat ya da bir saat kadar dışarıda dolaşmayı tercih ediyorum.