0

bazen çıkmayı tercih ediyorum açıkça söylemek gerekirse.

0

mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum ama hava güneşliyse çıkıyorum yürüyüş yapıyorum mağaza geziyorum

0

ewet kis gunleeinde hava guzel oluyor hemde mikrop kiriliyor insan usumuyor hemde azda souk olsa insanin dirncini arttiriyor kendine geliyor insan.

0

ben çabuk üşüyen biri olduğum için kışın p kadar çok gezmem ve çok dışarı çıkmam. belki arada bir eve malzeme alırken veya sevdiğimle buluşunca gideriz gezmeye.

0

canım ne zaman isterse o zaman dışarı çıkıyorum. ben yaz mevsimini sevmediğim için yaza göre kışın daha çok dışarı çıkmayı tercih ederim.

0

evet kış aylarında dışarda gezmesini çok severim.

0

evet ederim kış insanı diri tutar bende öyle olmayı severim o yüsden bol bol çıkarım havanub kapalı olması biraz kötü içim kapalı olur karamsar olurum ama yinede severim

0

yani ben bekarken benim için yaz, kış fark etmiyor. çünkü ben yazı da sevmiyorum ama gene de çıkıyordum kısın ben çok sevdiğim için kışın mesela yağmurun altında ıslanmayı seviyorum ama keşke yapmasaydım bak şimdi ceremesini çekiyorum. başımda migren çıktı yani bunun yüzünden ama evlendikten sonra çocuğum olduktan sonra kışın dışarıya fazla çıkamıyorum. çünkü hava soğuk oluyor bu sefer de çocuk hasta olunca yani bu sefer onun da ceremesini ben çekiyorum onun için dışarıya çıkmamayı tercih ediyorum soğuk havalarda.

0

işim yoksa kışın yağmur veya kar yağışında pek dışarı çıkmıyorum.ama bazen hafif yağmurda yürüyüş yapmak güzel oluyor.

0

bana yakıştın ben de dışarı çıkıyorum ama hiç sevmiyorum eşim işe gitmek olmazsa evden dışarı çıkmıyor köye gideriz sobanın başında kestane bir şey ekmek kadardır tarhana çorbası yaparım ama hayırlı geçimler olduğu için işe gitmek için dışarı çıkıyoruz ama işim bittiğinde hemen direkt eve gelip sıcak sobanın başında veya bebeklerin başında oturarak telefonuyla soru çözmeye ve haber izlemeye çalışıyorum hele ki bir de çocuklarım ve karıncanın olduğu sürece her şey daha güzel olur ama gençliğimizde hep dışarıdaydı telefonlarda kız arkadaşlarınızla sevgilim benim de bana şimdi ne yazık ki olmuyor olmazsa iyi olur şimdi köydeyim sonunda de kestane pişirip çayırlı bindallı film izlemek istiyorum

0

kış aylarında genellikle aslında evde kalmayı ve dışarıya çıkmamayı tercih ediyorum. çünkü hava gittikçe soğumaya başladığını görüyoruz. bu da aslında insanın aslında evden çıkmaması için bir sebep olduğunu görüyoruz çevremizde. genel olarak ya arkadaşlarımla görüşmek için bize çağırıyorum. daha rahat olduğunu düşünüyorum çünkü dışarıya çıktığımız zaman yapılacak pek fazla birşey olmadığını görüyoruz. genel olarak kış günleri insanın içini sıktığı için evde kalmayı her zaman tercih ettiğini düşünüyorum. bakıldığı zaman gerçekten özellikle kar yağdığı zamanlarda arada sırada dışarıya çıkan biri olduğumu düşünmüyorum. insanın genel olarak kapalı hava olduğu için içi sıkılıyor ve evde kalmayı tercih ettiğini ediyorum.