0

saçlarımızı hızlı uzatma bir çok etkene bağlıdır.beslenmemize bağlıdır.saçımıza dışardan yapıcağımız bakınlara bağlıdır diyebiliriz.saçları hızlı uzatmak için akşamları saçımızı önce bir kere yıkadıktan sonra 1-2 damla hakiki zeytinyağıyla ovalayarak saçımızı masaj yaparak yedirebiliriz.1saat bekletip yıkayabiliriz.yada saçımıza tatlı badem yağı sürerek masaj yapabiliriz.buda hızlı uzamasını sağlamaktadır.başka yollarda vardır.mesala sarımsaklı şampuan ile saçlarımızı yıkayabiliriz.saçımızı hızlı uzatmak için eğer kendiniz üşeniyorsak hazır saç bakım yağları satılmaktadır.onları kullanabiliriz.aktarcılarda ve bütün marketlerde rahatlıkla bulabiliriz.

0

ben saçlarımı uzatmak için her şeyi denedim ve hiçbir şekilde bir faydasını görmedim. sadece iki şey benim saçlarımı çok çabuk uzattı. sinameki gerçekten de çok faydalı sinameki kaynatıyorsun ve saçlarını sürüyorsun. haftada bir kere ama kokusu çok pis bunu önermem fazla ama saç uzatma konusunda gerçekten de çok faydalı diyebilirim ama bu son dönemlerde yaptığım soğan suyu soğanı dörde bölüyorsun ve içine su koyup tencerede kaynatıp saçlarını haftada 3 kere onunla yıkıyorsun, zaten hiçbir şekilde kokusu yok kaynayan soğan hiçbir zaman kokmaz ve bunu 2 ay boyunca yaparsan haftada 3 kere ve 2 ay boyunca yaptığında saçlarının ne kadar çok uzadığını göreceksin ve sana şunu söyleyeyim. soğanı kaynatırken içine de iki, üç, dört tane falan sarımsak at. en azından daha hızlı uzamış olur. ben şok oldum hiçbir şekilde ümidim falan yoktu uzamaz ya dedim. çünkü her şeyi denedim dedim hiçbir işe yaramadı ama bu soğan suyu gerçekten de çok başarılı yaparsan bana bile dua edersin o şekil söylüyorum faydasını göreceksin. yani istersen internetten bir araştır kimlerin saçlar uzamış kimlerin gör.

0

saçlara yağmur suyunun çok iyi geldiğini duymuştum. denemeye açık bir öneri olabilir. onun dışında hindistan cevizi yağı saçı hem besler hem de kuvvetlenerek daha hızlı uzamasına yardımcı olur. bizzat deneyimlediğim bir yoldur. haftada 2 defa tüm saça saç diplerine masaj yaparak uygulanır. birkaç saat bekledikten sonra durulanır. durulama kısmında biraz zorluk yaşanabilir bunun için de direkt su ile ıslatmak yerine öncelikle şampuanla arındırıp sonrasında suyla yıkamak iyi bir çözümdür. ayrıca saç besleyici serumlar da kırılmaları ve kopmaları önlediği için daha sağlıklı uzamasına yardımcı olur. mümkün olduğunda ısı uygulamaları ( düzleştirme ) gibi kaçınılmalıdır saçı çok yıprattığı için.

0

benim en büyük sıkıntım oydu . iki yıl boyunca hiç saçım uzamadi sonra bir yerden camterebentin yağını duydum aktarlarda var sampuana karıştırılıp kullanılıyor. çok işime yaradı gerçekten baya faydasını gördüm dökülme bile azaldı o yüzden tavsiye ederim. saç yapısına göre değişiyor tabi kardeşime yaramadı mesela . ama yağlı bir saçım var benim çok işime yaradı.