0

tabiki tır surmek daha zordur arabaya göre tırın sadece gövdesı olsa belkı neyse ama dorsesı var nerden baksan 14 metrelık bır arka dorse tasıyor ayrıca tırlar sag tarafını görmuyor vede gerı gerı gıtmesı arabanın dönmesi malzemne yuklemesı ıcın yaklasması bunlar hepsi dıkkat vede ustalık istiyor kolayda deıl tabıkı ayrıca arabada zaten öyle bısı yok genellıkle arakayı aynadan bakmasanda arka camdan gene gorursun bence donmekde vede gıtmekde sıkıntı cekmezsın dıcem şu tabiki tır zordur.

0

tır sürmek daha zordur damperi görmeden gidiyorsun ve her türlü kaza bela olabilir

0

bir insana bir büyük bisiklet verilse bir de küçük bisiklet tabii ki de küçük bisikleti gülerek sürer. o yüzden tır sürmek daha zordur. çünkü en büyük hem de daha dikkat ve özen istiyor. özellikle tırla dönmeye çalışmak oldukça zordur.

0

tır sürmek daha zordur muhtemelen. kocaman bir araç ve yakıt olarak da çok tehlikeli. deposu çok büyük olduğu için herhangi bir tehlikede patlayabilecek bir şey. bunu yanında tırın taşıdığı yükler, ağırlık kapasitesi ve kasanın genişliği çok önemli tabii ki. tır sürmek daha zordur herhangi bir tehlikede direk tehlikeye girebilir, içindeki sürücü. tırı frenlemek bile çok zordur. bazen çok sabit bir hızda giderken, birden bire frene basıldığında tehlikeli ve durumda çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. araba kullanmak, tır kullanmaya göre daha kolaydır. arabanın kapasitesi belli sonuçta. hız yapsanız toparlayabilirsiniz, yavaş gitseniz kullanabilirsiniz. veya sağa sola dönüşlerde küçük bir araba olduğu için çok fazla bir tehlikesi yoktur. ama tır sağa ya da sola dönerken bile sarsıntılardan dolayı hatta yerler kaygansa, kaymalardan dolayı devrilebilir.

0

tir surmek daha zor.cunki gicdesi ayri basi ayri oynuyor..:)
araba da oyle bir durum yok.

0

tır süren arabayı zaten her türlü sürer tır ehliyeti daha büyüktür