1

eskiden bukle yapmak için saçlarını bildiğiniz ince çoraplara sardığım zamanları bile biliyorum. saçları ıslakken çoraplara sarar ondan sonra da kurutup yatardım. birkaç kere denedim ama çok çirkin bukleler oluyor. şu anda zaten günümüzde teknoloji epey geliştiği için en kolay şekilde bukle yapmak için saç maşasını kullanıyorum. şu an için en kolay yoldan saçları bukle yapmanın yolu budur.

0

saçlarımızı kolayca bukle yapmanın en kolay yolu yeni çıkmış olan bukle makinalarını alarak yapmaktır. ama eğer ki bukle makinamız yok ise akşamdan saçımıza jöle veya limon sürerek saçımızı sarabiliriz sabah kalktığımızda saçlarımız bukle olacaktır. ya da banyo yaptıktan sonra saçlarımızı ördüğümüzde ve o şekilde yattığımızda sabah bırakırız ve kıvırcık olarak şekil almış olur.

1

eskiden bir komşu ablamız vardır onun yaptıkları bir den soruyu okuyunca gözümün önüne geldi.
o saçlarını nemli iken bildiğimiz kurşun kalemlere sarardı. kafa kurşun kalem dolu :) sonra belli süre sonra açtığında, haa bir de üzerine o zamanlar almanya'dan gelirdi saç spreylerinden sıkardı.
bukleli saçları olurdu.

0

valla en iyi bukle maşa yardimiyla oluyor. eger maşanız yoksada silindin taraga saclarini sarip sac kurutma makinesiyle isittigimizdada bukleler yapabiliriz. yada geceden saclarimizi kagitlara sararak yapabiliriz. sabah kalktigimizda guzel bukleler elde edeceginize inaniyorum.